2007. november 27., kedd

V-féle összeesküvés-elmélet

Van egy aránylag jól működő szolgáltatónk, a Posta. Meglepően jó, főként az elmúlt években, a csomagok még innen a Világ Végéről is egy (!!) nap alatt Bp-en vannak. Értékbiztosítás sem kellett, és akkor is hiánytalanul ott volt, a leveleink is rendben célba értek..
A múlt héten egy fontos (ajánlott) levelünk, bezacskózva visszajött, a levelet kiszedték (!!) és sajnálattal közölték, hogy elveszett vhol. Pislogtunk, hogy akkor most mi is van..? Egy telefonszám volt a nylonra ragasztva, felhívta Buddy: mondták, hogy vetessünk fel a helyi postán jegyzőkönyvet, aztán majd értesítenek, hogy kártérítenek-e.
Egy hete feladtam az Unokaöcsi szülinapi ajándékját, egy-két kinőtt, jó állapotú babaruhával körbebélelve. A csomag nem érkezett meg még mindig.
Aztán egyre több helyen olvasom (pl. Vaterán is), hallom, hogy eltűnnek csomagok, levelek..stb.. Mit is akarnak mostanában privatizálni..? Jah, igen: a Postát. És ha mi, a Nép elégedetlenek vagyunk a szolgáltatással, akkor teljes mellszélleséggel támogatjuk, mi több: örülünk, hogy végre, eladják, és majd mennyivel jobb lesz minden.
Nem baj. Írtam már, hogy szeretem, ha hülyére vesznek.

Nincsenek megjegyzések: