2007. november 13., kedd

2002. május

25.
Másfél hónapig nem volt netünk.*

Nagyon röviden, mert épp grill-party van nálunk és vár a család: élünk, jól vagyunk, a bolt az csak volt, de itt a faluban csináltunk turit (ami úgy néz ki, hogy OK).
A srácok gyönyörűek, egészségesek; én vagyok időnként depi, de majd kinövöm.

*Tedd mérlegre, hogy mit fizetsz be a számláid közül.. akkoriban az internet volt a luxus, amiért "nem kár". :/

27.
A helyi cukrászdáben kezdtük a gyereknapot, jó kuncsaftok voltunk
. Aztán meglepiből a Balatonhoz vittük a srácokat.. Nagyon jó időnk volt, a parton 500 m-ként volt egy-egy család, a víz 23 fokos volt, a zuhik nagy ívben elkerültek minket.. Szóval minden nagyon szuper volt.

31.
A helyzet - szerencsére- változatlan: mindegyik gyerök jól van, Jancsi rossz, mint egy vásott kölyök, már a szeme sem áll jól. Bár, csak anyát mond (aja), meg apát (appa) és Hannát (hana), de mellette non-stop nyomja a magáét:
Valahogy így:"hangmbagum, mamama, taküm, maküm..hamgram.."
És vhogy olyan érthető. Mindig megértem, mit is akar mondani. Kari hisztis kissé, nyafog mindenért, de ha jó napja van, egy tündérke. Tomi meglepően jó gyerek.. tegnap MAGÁTÓL felporszívózott, elpakolta a ruhákat, letörölgetett a konyhában, és még a mosogatást is el kezdte volna.. de rájött, hogy ez nagyon undi és különben is anya tudja jól csinálni. *
Hannus meg már számolja a napokat, alig várja a szünidőt..(megjegyzem én is)
A kutyánk kamaszodik.. alig akar szót fogadni, viszont szép férfias hangja van már. Még csak féléves, de már legalább 60 cm-es.. kicsit riasztó, hogy hol is fog megállni a fejlődésben?!

*Azt nem írtam, hogy ennek az volt az előzménye, hogy hetekkel azelőtt el akart üldözni a kertből egy galambot.., sikerült is neki, csak hát egy fél téglával szerette volna megdobni, ami ugyan a madarat nem, de szobájuk ablakát szépen eltalálta. Az ablakkeretet levettük, hogy MAJD egyszer elvisszük üvegeshez (dupla ablakszárny van náluk, ez a külső volt), és betettük a garázsba. Tomi megtalálta és rátört a bűnbánat. Hát, ez volt a nagytakarítás mögött. :DD

Nincsenek megjegyzések: