2007. november 7., szerda

2001. május

11.
hetedikén volt két hónapos a kisfiam, Jancsi. Most 5,6 kilós, 59 centis.
A kisfiamról: Ő a negyedik babánk, Budapesten született, 3200 g-mal és 51 cm-rel. Csak szoptatom, de nem is hajlandó elfogadni mást. Imádjuk a kis Jancsit, mindenki azon veszekszik, hogy ki vegye fel! Félek is egy kicsit,hogy el lesz kissé kényeztetve.

Mi Újpalotán lakunk, Bp.-en. A napirendünk kissé kötött, mivel már van iskolás a családban és hozzá ill. az iskolához kell igazodnunk.

12.
A srácok ma NAGYON RENDESEK voltak!! Alig veszekedtek, én is velük.. A játszón is tök aranyosan eljátszottak egymással! Remélem, hogy nem lesznek betegek. Voltunk fagyizni, az árak örjítőek..60 Ft*. egy gombóc és tiszta víz az egész. Inkább a mekiben eszünk egyfélét, de az legalább finom.
* Halálos... :OO Idén nyáron 120-ért lehetett venni a közeli fagyizóban, de a menőbb helyeken 180 körül mozgott egy gombóc fagyi ára.

27.
Pénteken mentünk el először Jancsi születése óta. A gyerekek megleptek minket 2 mozijeggyel, persze egy kis segítséggel. Hál'Istennek nem volt senkivel semmi gond, Jancsi végig aludt, a nagyok pedig segítettek a húgomnak. Úgy tűnik, hogy én nem nagyon tudok átaludt éjszakával dicsekedni: ha Jancsi át is alussza az éjszakát, a többiek gondoskodnak arról, hogy ne aludjak... Ma a két lány felváltva jött át hozzánk, mert szomjas volt, vagy épp rosszat álmodott. De a férjem olyan rendes volt, mert 6-tól átvette az "ügyeletet", így tudtam aludni kb.8-ig. Nem akarok telhetetlennek tűnni, de azért nagyon tudnám értékelni azt, hogy 6-7 órát átaludjak. Na mindegy előbb-utóbb ez is be fog következni, nem?*

*Azt hiszem, h nem jött még mindig el ez az időszak. :P

Nincsenek megjegyzések: