2007. november 22., csütörtök

2003. október

5.
Marcinak próbálgatom a gyümölcsöket, főzelékeket.. eddig ami tetszett neki: alma, barack, szőlő (ebből van dögivel, jó, hogy szereti), a sütőtöktől majdnem hányt (az én fiam :PP), megeszi a krumplit. Rettentően akar a tesóitól kaját csenni, de eddig még nem járt sikerrel. (Jancsi lelkesen figyeli és riaszt minket, ha csak a tányérjára néz).
És rá kellett döbbennem, hogy bizony nem ehetek puffasztókat (bab és tsai), ui. rettentő hasgörcsöket okoz Marcinak. (ma éjjel is alig aludt: zöldbabot volt pofám enni.)

Jancsink mostanában tájékoztat, hogy elvonul kakálni.. ne zavarjam, őuraságát. Elbújik, majd előjön és közli, hogy mi a helyzet. (állag, szag, mennyire s.o.s...) :PP

Úszunk ..de rettentően: doboz-doboz hátán, a derekamat nem érzem a cipekedéstől.. és mintha a kupi egyre nagyobb lenne, és mintha nem is lenne sosem vége.
A hétvégén költözünk. Jaj nekem! Esik az eső, hogy mi a francért kellett a banknak eddig elhúznia, már nyáron a 40 fokban mehettünk volna, meg hát csinálhattunk volna egy csomó mindent. Most a hideg miatt nem lehet, majd tavasszal, csak ki tudja akkor mi lesz (pénztárca mennyire lesz tele).

Nincsenek megjegyzések: