2007. november 8., csütörtök

Az együttélés bosszúságai

Adva van anyám, öcsém, húgom.. nos, velük is meg kell, hogy osszuk a házunkat. Anyám 4 évvel ezelőtt azt mondta, hogy az költözés után keres a környéken állást. Nem keresett.. maradt a régi mh-én, ami ide 200 km. Szálláson lakik, ahol nem fértek el (az akkor még) kiskorú gyerekei.
Így maradtak.. és vártuk, h majd anyuka keres mhelyet itt. Hhehhe, az évszázad vicce.
Az anyák gyöngye. :P Nos, bár sokat dolgozott, sokat keresett, a külön lakrészét nem sikerült kialakítania mind a mai napig..:O
Igen, és mi a saját (mostmár) 6 szem gyerekünk mellett nevelhettünk, terelgethettünk még 2 kamaszt.
Szóval itt van nekünk B. az öcsike, aki épp a "szokásos" esti nagyüzemi letöltögetését űzi. (amit persze váltig tagad.. :/ szeretem ám, ha pofámba hazudnak-na, ő rendszeresen teszi ezt.)
És épp szerettem volna a szösszenetek köv.-ő havi "részét" feltenni.. de bakkk', hogy nem lehet értelmesen használni a netet?? Közel 8 Mb-es a kapcsolatunk, amint hazaér, érezhetően lelassul a rendszer, estére totál használhatatlan lesz.
Nagyon bosszantó, ui. 3-an vagyunk erre a kapcsolatra, Buddy ugye dolgozik egész nap (meg egész éjjel.. ;)), én hol dolgozok, hol csak garázdálkodok itt-ott..de az öcsém csak ennyit tud: letölteni, letölteni, letölteni. (és gyanítom torrentezik, ahol meg vissza is kell tölt..)
Egyedül anyám miatt nem rángattuk ki az utp kábelét a routerből. Ő hiszi, hogy a gyerek az érettségi tételeit dolgozza ki az internet segítségével.. (hehhehhhe)

Nincsenek megjegyzések: