2007. november 12., hétfő

2002. február

2.
Tomi a múlt héten megbetegedett, azóta már javulóban van, már ami a fertőzést illeti, csak a fulladása bizonyul tartósnak
. Köptetőt kap, meg légzéskönnyítőt, de még mindig nem az igazi. Sajnos.
Aztán tegnap Jancsi is belázasodott és estére ki is derült, hogy mitől: tele van aftákkal a szája. Úgy néz ki, hogy a cicimre is ráhúzódott, baromira fáj. Jancsi elég nehezen viseli, hogy kenegetem a száját, undi kesernyés vacakkal, de az AB-t nagyon okosan beveszi. Az étvágya kicsit rosszabb lett, de ez érthető.
A két csajszi jól van (kopp-kopp), veszekednek egymással, mint két piaci kofa.
Johannának van egy osztálytársa, aki szerelmes belé (viszonzatlanul..) és ma adott a Hannusnak egy levelet, hogy csak itthon nyithatja ki..
Megmutatta és miután elolvastuk mondtam Hannának, hogy a helyesírási hibái ellenére becsülje meg ezt a kisfiút, mert ilyen levelet ritkán kap az emberlánya.
(Hanna engedélyével idézek a levélből):
"Kedves Johanna! Azért írom ezt a levelet, mert nagyon szép vagy és a hajad olyan, mint a tenger, a szemed, mint a kék tó, a hangod, mint a szellő susogása. Nagyon kérlek, szólj hozzám! És elmondom, hogy a Dávid rossz tanuló..!"
Hát nem édes?:DDDD

21.
Most állandó rohanásban vagyunk, üzlethelyiséget keresünk, de szörnyű, hogy Bp.-en milyen kis lyukakért mennyit van képük elkérni a tulajoknak. Így egy időre letettünk arról, hogy Bp.-en vegyünk ki üzletet, maradt a legközelebbi "város": D. Itt találtunk is, (fele annyiért), így - ha minden hatósági papír meg lesz- heteken belül meg tudjuk nyitni a haszn. gyermekruházati kisbótunkat
. Nagyon izgatott vagyok, mert rettentő nagy terveink vannak, szeretnénk "bababarátok" lenni, nem nagy árréssel dolgozni. Szóval szeretném, ha szeretnének hozzánk járni! Csak bele ne bukjunk!

Jancsi két hét múlva egy éves lesz! Tomi meg 8.-án 7 éves...öregember.

A minap írtam Hannus udvarlójáról.. Nemrég beszéltem az anyukájával, aki "csak" a nevelőanyja, és mesélte, hogy milyen nehéz sorsa volt a kisfiúnak.. Ütötték-verték, lopásra kényszerítették.. 3 éve van a mamájánál, mostanra sikerült elérni azt, hogy nyugodtan alszik, de szellemileg még mindig le van maradva a kortársaihoz képest. De nagyon jól érzi itt magát, a mamája rajta kívül még 3 állami gondozottat nevel és szemmel láthatóan szeretnek nála lenni. Kívánom ennek a kisfiúnak, hogy soha többé ne kelljen szemét emberek miatt szenvednie!

26.
Tomi kórházban van! Valószínűleg tüdőgyulladása van, igaz, nem a "megszokott". A dokik gyanúja szerint megint az ún. atípusos tgy.-ról van szó. Az összes tünete az volt, hogy vasárnapra csúnyán befulladt, meg el kezdett hurutosan köhögni. Gyógyszerei nem segítettek, így mentünk az ügyeletre. Ott kellett maradnia szegénykémnek. Totál ki van akadva, mert szigorú fekvés van elrendelve, no mozgás. De amint javul, rögtön hozhatom haza, nem kell megvárnunk, amíg teljesen meggyógyul. Ez jó, mert talán egy-két nap múlva itthon lesz.

Nincsenek megjegyzések: