2007. november 12., hétfő

2002. március


5.
Tomi jobban van, bár a kórházból úgy jött haza, hogy fulladt, de már nem olyan mértékben, mint előtte.

Adódtak családi problémák is (nem a férjemmel vagy a gyerekeimmel..), így még az is előfordulhat, hogy amíg nem lesz külön lakrészünk keresünk vmi albit , itt a faluban..nem tudom.
Azért próbálok jól lenni és jól érezni magamat, mindenféle szempontból.. Hiszen ma már TAVASZ volt és állítólag ez csak szebb lesz, meg jobb.

A problémáim nem anyámmal van, hanem a felnőtt fiútesóimmal, akiknek "nincs hova menniük", így anyun élősködnek, no meg rajtunk is. Nekem van 4 gyerekem, nincs szükségem még 2 babikára, akik dolgoznak, jól keresnek, csak vhogy beszállni nem tudnak semmibe. Az lakás teljes átalakításáig úgy döntöttünk, hogy elköltözünk. Sok szempontból lehet nézni, igyekszem úgy gondolni, hogy ez nem megfutamodás. Kb. 10-12 ezerért van kiadó kis ház, kerttel, kutyát vihetjük.. nekem megér ennyit a nyugodt családi légkör.

6.
Jancsi tett 3 lépést! Rettentően megijedt, azóta kétszer megismételte, de biztosabb a 4kézláb
.

Felcsaptunk kerítőnek: a barátainknak - akiket átejtettek baba-ügyben néhány hónapja- lehet, hogy „találtunk” egy szülőre vágyó kisfiút, aki teljesen örökbeadható, 3 éves, nem rég esett át egy szívműtéteten.. és holnap megy haza az új családjához. Úgyhogy nagyon úgy tűnik: keresztszülők leszünk.

18.
Meg voltak a szülinapi bulik. Jancsi nagyon csodálkozott a tortán, meg a nagy felhajtáson. Nem tudta mire vélni, hogy miért vonyít az egész család, miért tört ki mindenki ovációban, amikor anya elfújta a gyertyát, és miért nem mondja senki sem, hogy "Nem szabad!!", amikor belenyomta a kezét a tortakrémbe...??!!

Tomi meg olyan nagyfiús komolysággal nézte végig ezt az egészet.. Nagyon helyes volt! Egy szuszra sikerült elfújnia a gyertyákat, és amikor gratuláltunk neki, csak vállat vont, hogy " nem nagy ügy"!
Egyébként holnap megyünk kontrollra Tomival, bízom benne, hogy minden OK lesz. Az, hogy nem fullad, ill. nem köhög fel már semmi trutyit számomra bíztató jel.
Jancsinak lett egy 5. foga, nagyon kis édes, mindig felhúzza az ajkát és mutogatja. Úgy tűnik, hogy kori sajátosság: vissza kellett térni a fekvésre –etetéskor (szóval, hogy én feküdjek le mellé), és nem olvashatok közben, nem simogathatom, max. puszilgathatom. Ő persze, mint egy kis kígyó, úgy tekeredik, simogat. És a legújabb, ha nem akarom még megszopiztatni, akkor ahol ér, ott belém harap, de csak egy kicsikét. Hogy érezzem. Vagy, amit imádok benne, neki áll udvarolni: dörgölődzik, belefekszik az ölembe, puszilgat. Ilyenkor meg tudnám zabálni.

Hannus gőzerővel olvassa HP-t. Kari meg kapott egy józsaszín biciklit, beleszerelmesedett. Mindenhova azzal akar menni.

A bolt már nyitásra kész, csak a hülye papírok vannak hátra.

Édes sztori: amíg pöstiek voltunk, a gyerekek utazás közben mindig számoltak vmit. Az egyik suzukikat, a másik piros opeleket, most, hogy csak az egyik oldalon van (merthogy kétszer egy sávos utak vannak errefelé..) erre lehetőség az útszélén álló prostikat számolják. :O :D. Mondjuk eleinte csak "néniket" számoltak, majd Hannus felvilágosította a kicsiket, hogy ezek a nők prostituáltak.

27.
Ma megkaptuk az uccsó engedélyt is
. Azaz kedden VÉGRE nyithatunk! Nem volt egyszerű, mert mindenki úgy intézné a dolgokat, mint Pató Pál..
Aztán még egy nagy fába vertük a fejszénket.., lecseréltük/jük a kocsijainkat.., egy kisebb autót vettünk (Opel Astra), egyfajta költségcsökkentés végett. Nagyon szupi, de a szívünk meg fog szakadni a Taunusokért.. Mindketten nagyon fétisiszták vagyunk.

Hátunk közepére kívánjuk ezt a Húsvétolást.. ki is találtam, hogy menjünk el kirándulni, úgy is jó időt jósolnak. Csak ezen Hanna kiakadt, hogy x fiú fog eljönni őt meglocsolni, és ő "nem teheti meg", hogy ne legyen itthon.. Kompromisszum: délelőtt várjuk a locsolókat, délután megyünk anyósékhoz.. Nesze nekem kirándulás!

Jancsi jár! Olyan édes, nagyon tetszik neki ez az újfajta helyváltoztatás, egyébként hihetetlenül aktív, jön-megy. Mászik le-fel, kipakol-bepakol. Szóval eljött a "Te-te-te", a "nem szabad" és a "Jézusom, hol van már ez a gyerek!!" korszak..

Nincsenek megjegyzések: