2007. november 26., hétfő

2005. április

6.
Látok. Tök jó! Garasone kaptam rá, két nap alatt elmúlt. Jancsi is megkapta, plusz a fülével megint nem OK vmi, úgyhogy szembe is és fülbe is garasone. A szeme jó, fül majd kontroll után kiderül.


Hanna: nem csak nekünk tűnik tehetségesnek a gyerek, az év végi vizsgáit nem az elsős, hanem a másodikos tananyagból kell letennie, így 3.-osként kezdhet szept.-ben.


Terasz: van egy naaagy teraszunk, közel 100 nm. Vasárnap délelőtt egy részen beomlott. Kiderült, hogy egy pince van alatta, amiről az extulajék sem tudtak. Önkorm. segíteni nem tud, oldjuk meg magunk.. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy senkit nem ért baj, aztán, hogy ez egy kicsike pince, mert az idősebb szomszédaink emlékeztek arra, hogy a fő járatokat betemették már, ennyi maradt csak. Ha minden igaz, akkor viszonylag hamar és olcsón rendbe tudjuk hozni, csak vhogy nemtudok annyira pozitív lenni, hogy még örüljek is neki.

„Persze” Buddy és egy helyi srác már voltak lent.. ;)) De kincs nincs, csak egy lefalazott járat...innen extra izgi, mert mi van a járaton túl???
Ma egész nap túrtak-fúrtak, szereztek egy talajfúrót is, most épp a srác nagymamájánál vannak, és őt faggatják ki.
Erre mondtam azt, hogy kellett egy játszó a nagyoknak is.. :DD

13.
Jancsi megint beteg, arcüreg-gyulladása van. Szerencsére nem durva, nem kap AB-t, de tele van takonnyal, kifejezetten nehezen viseli, hogy szívom az orrát (olyan sűrű, hogy nem tudja kifújni).


2 hete regisztráltam az opelnél, a naaagy tesztvezetésre. És a 22.-ei hétvégén kapunk egy merivát 3 napra. Very HappyRemélem, hogy jó idő lesz, el akarunk menni egy hosszabb kirándulásra a környékben. Sajnos a benzint nem adják ingyen, de állapotfelmérik a kis 12 évesünket (látnak majd csodákat), meg le is mossák.*

A csúcs, hogy ma beszerelték az ADSL-t. El sem hiszem, hogy 1024 bps-unk van, extra király!! A másik, hogy pénteken szerződtünk, ma meg már itt van. Én ezt úgy gondoltam, hogy 2-3-4 hét tökölés.. ez már ejrópa? :DD

*Bp-en jártunk végül. Elmentünk Gyerekvasutazni, kimentünk a Szigetre, a nővéreméknél aludtunk. Jó volt. :P

19.
Mostanában nem vagyok nagyon aktív, de a 3 iskolásom "Ki mit tud?"-ra készül, az elődöntő csütörtökön lesz, a döntő vasárnap.

Ez egy helyi szokás a suliban, mindenki indulhat bmiben, a hülyeségeket kiszűrik az elődöntőn, és a döntőt pedig a sportcsarnokunkban tartják, a fél falu előtt.
Kariék az osztállyal színdarabot adnak elő, Tomi monológot mond, Hanna zongorázni fog.

28.
A kimittud tök jó volt és végre-végre!! Nem lett első, második..x.-edik, hanem mindenki kapott elismerő szavakat, kis ajándékot, meg a végén óriási tapsot. A Csillag-dal volt a vége. Mindenki nagyon helyes volt, és ami különösen tetszett az az, hogy simán kiáll a 6.-os, 7.-es fiú népdalokat énekelni, meg a 8.-osok csináltak egy humor parádét.. szóval ez a nagyoknál sem a "ciki" kategóriába tartozik. Persze mindenki kapott még osztályfőnöki dicséretet is.

Nincsenek megjegyzések: