2007. november 23., péntek

2005. januárig

2003. decembere és 2005. februárja között nem írtam nyilvánosan sehová sem. Voltak különböző zárt fórumok, ahol megfordultam, de oda már nem jutok vissza :/ , és ahonnan 2004. őszén ki is léptem. Tyúkudvar. Igen, sok nő összezárva.. rémes. :P
Aztán lett egy kisebb mag, akikkel hol összekapunk (jujj.. ez olyan vicces így, pedig télleg komoly dolgokról: gyereknevelésről pl., hogy mennyire "barát" a virtuális ismerős.. és hasonlók), hol meg békésen elcsevegünk.

Tulajdonképpen szép csendeskén éldegéltünk, a gyerekeink nőttek, okosodtak, mi dolgozgattunk, alakítgattuk a házat-kertet. Az eltűnt Zadír helyett vettünk egy másik ebet. Tök jól beilleszkedtünk, jártam kosarazni, hetente 3*, lettek jó ismerőseink, a gyerekeknek barátaik.
Hannának és Tominak sikerült behoznia a német lemaradást, Kari sulis lett, Jancsi ovis.
A tesóimmal is aránylag jól elvoltunk akkoriban még, de ez rettentően irritálta anyánk szemét, és jó kis aknamunkával mostanra szétsz*rta az egészet. (megjegyzem, hogy még sokan ma sem tudják, hogy az itt időnként felbukkanó néni, az a közös anyánk..azt hitték sokáig, hogy 1. a mi gyerekeink, 2. jahogyjjaa a tesóim: akkor árvák és mi neveljük fel őket. )

Nincsenek megjegyzések: