2008. január 28., hétfő

zongoravizsgák

Új hét megen..: ez a hetünk a zene jegyében telik. Vizsgáznak a nagyok zongorából, (és akinek kell, szolfézsból) ma Hannusért szorítunk. Kedden-szerdán pedig Tomi-Kari zongoravizsga.
Aztán csütörtöktől kezdődik a Busójárás, különféle népzenei műsorokkal, pénteken a német nemzetiségi műsorok lesznek: Kari szóló-, kórus- és duettformációban lép fel, Tomi meg egy trióban. Szombaton pedig az a gálaműsor lesz, ahova a faluból csak Kari jutott el, ott fog mohácsi népdalokat énekelni. Egész napos program lesz, így előzetes megbeszélés szerint mi 3-an lányok megyünk el, a fiúk meg itthon maradnak.

Iszonyat szél van, egy-két vakolatdarab, kisebb cserép lepotyogott a házról, az alulétrát is arrébb dobta a szél teraszon.. de most valahogy nem élem meg annyira tragikusan.
Talán, mert a lelkiállapotom jobb lett, olyan, mintha ott is kisöpört volna alaposan a szél. Ahogy old eye, úgy visel meg egyre jobban ez a hülye télvége. Kaptunk ízelítőt is a tavaszból, így már különösen nehéz visszabújnunk a lakásba. De, mondom, most jobb.. nemtom pontosan mitől, nagy változás nem történt, talán csak a dolgokhoz való hozzáállásomban következett be változás. Időnként hátrébb kell lépnem, azt hiszem.
Na, meg ugye az új hét, új kihívások. :P

Nincsenek megjegyzések: