2008. január 29., kedd

ez meg az

Hannus levizsgázott tegnap, azt mondja jól sikerült. Kari-Tomi ma szolfézsból vizsgáztak, egy-egy hibát meséltek, de szerintük ötös lesz mindkettejük jegye.

Nagyon hangos ma este a ház, Hanna egy kölcsön cédét hallgat, van egy nagy kedvence; Pachelbel: Canon (in D) (klip alant-sajnos kép nélkül, de lehet, hogy ehhez nem is kell: close your eyes and relax. :D). Ezt játszotta egyik nap el a zongoratanárnőjének, ő adta a cédét, hogy hallgassa meg vonósokkal. Szuper jó, nagyon szép. Marci el is aludt rajta. :DD
Tomi kint a konyhában gitározik, asszem most épp a Szomorú vasárnapot próbálgatja. (erősítőt nem vihette ki.. hehh.. az már túúlzás lenne.)
Kari pedig 2 méterre mellettem gyakorol a holnapi zongoravizsgájára.. de most már fülessel. :D

Kinéztem egy bokavédőt (házi nyelvhasználatunkban: botafogó :P ), mer' hamarosan visszatérek a pályára. *hajat hátravet*
Na, jó: ez nagyon fellengzősen hangzott, de egyszerűen kell valami mozgás, mert egy cseppet sem fogytam, mióta Beni megszületett, és szeretnék egy tizest ledobni magamról.

Buddyval a kinti kocsivásárlásról beszélgettünk ma.. hogy mi legyen majd. Egyszerűen hihetetlen, hogy odakint, egy jobbkormányos, igazi családi autó is megfizethető árban van, míg itthon minimum multimilliomosnak kell lenni ahhoz, hogy képes légy egy használt, 7-8 személyes autó kp-s megvásárlására. Höhh.



Nincsenek megjegyzések: