2008. január 9., szerda

retro 2.

Buddy gépe és a TV össze van kötve, így ha akarja, mindannyian láthatjuk azt, amit éppen csinál a gépén. Volt, hogy egyik szombat este azt játszottuk, hogy paint megnyit.. vki rajzolni kezd valamit/valakit és aki kitalálja, az jön. A gyerekek imádták.
Pár napja "retro-estet" tartottunk.
Ez úgy jött, hogy Hanna és Tomi igazán odavan a Beatlesért. Rendszeresen youtube-on őket nézik, ill. kérik, hogy szedjük le a klippeket nekik az mp4-ükre.
Ahogy az egyik számot nézték, épp sikító lányok ájuldoztak John és Paul :DD lábainál, megkérdezték, hogy én is voltam-e ilyen nagyon oda együttesért. Ennyire nem.
De hamár... akkor Buddy elkezdte mutogatni, hogy a 80-as évek közepén itthon kik voltak a naaagy külföldi sztárok, persze nem mind tetszett nekünk, sőőőt.. de ismertük, és véleményt formáltunk róluk:

Duran-duran, Depeche Mode, Cure, Limahl (:DD ), A-ha (és Morten Harket), Billy Idol, George Michael, Boy George, Prince.. Modern tóking.. huuhh, most nem jut más az eszembe.. :D


Könnyesre röhögtük magunkat. A gyerekek is, mi is.. , de nagyon jól esett. Minden szempontból, egy kicsit nosztalgiázni, és persze nevetni is az akkori önmagunkon. :DD

1 megjegyzés:

vero írta...

Modern Tóking :DDDDDDD
Kyle Monyók?