2007. december 25., kedd

szavakkal

Szóval Karácsony..

Jó volt nagyon, voltak megható pillanatok, sok öröm, és boldogság, a jó, hogy mindenki örül, (megspékelve persze azzal, hogy Kari társasának a fő eleme az esti játék közben behalt.. :OO – de ez is lassan természetes).

A hó szinte megállás nélkül esik/szakad/hullik.. nagyon hangulatos.

(Novemberben azzal vigasztaltam magam, hogy biztos azért hozta így a Sors, hogy maradnunk kell még, mert az én igazi nagy vágyamat akarja valóra váltani: hófehér Karácsony, és hatalmas havak. :PP És lőn.. THX. )




A betegségfronton nem állunk valami jól: bár Marci javul, igaz este még volt láza, de nem olyan magas, és ma egész nap semmi.. (amúgy szegény jól összeszedett mindent, mert a bronchitis, a mandulagyulladás mellé mára herpesze is lett.) De Buddy éjjel majd’ meghalt a torokfájásától, ma reggelre pedig Tomi is erre panaszkodott-repedt fazék hanggal. Homeovox.. c-vitamin..méz.. most ennyi, remélem, hogy segít nekik.

Ha pedig tovább terjed a krank a családban, kénytelenek leszünk a hétvégére várható gyerekes rokonokat lemondani. :((

2 megjegyzés:

vero írta...

Jobbulást nekik!! Herpeszt én is beszedtem, kötelező jellegű Karácsonykor!!
Nagyon jók a képek, és a zene (*tapsvihaaar*)!!!! Ügyesek!!
Lesznek rokonok?? Tesódék? (Berci-Marci ugye?) :D

verbena írta...

Köszi, mindent: a jó szót, a tapsvihart, a jobbulást. :D
Neeem, a sógorék (tudod..koni. :P ) jönnek le a 3 gyerkőccel. Azt találtuk ki, hogy kiveszünk nekik egy szobát a helyi panzióban, így nem a bacidús levegőben kell lenniük 48 órán át. Persze csak akkor jönnek, ha már nem lázas senki.