2007. december 22., szombat

Karácsony

Két nap múlva Szenteste. Általában ilyenkor hág a tetőfokára a karácsonyi feeling. Nálunk ez most valahogy még várat magára. Pedig minden együtt van….mindenkinek, minden…mindenáron :-)….és készülnek a finom sütik, és rogyásig vagyunk szaloncukorral…és előre megvan minden tervezve, minden a helyén van…tényleg. S hogy mégis miért…?

Lehet, hogy a betegség árnyéka tehet róla…Beni rekedt, mint egy fazék…plusz szétharapta a nyelvét ma délelőtt…meg a kutya is fellökte véletlenül, és felszakadt a bőr az állán….véres egy délelőtt volt ez a mai Neki…:-/ Sógorék voltak itt pár napja, majd a sógornőm telefonon bejelentette, hogy a kisgyerek belázasodott. Úgyhogy pervenció, prevenció…de lehet, hogy nem ez az ok…talán a mama miatt? Merthogy energiavámpír? Lehet. Vagy bennünk van a hiba? „Cihók” vagyunk…? Vagy most jön ki minden….?

Pedig próbálkozunk ám…még a hifit is összeraktam, és csöpög a hangszórókból a vájtkrisztmesz…meg a hómelón…

Azért remélem megjön a kívánt atmoszféra…délután süti Verbéna a bájgliket meg a zserbót….majd a narancs-citrom-fahaj-gyömbérillat….de lehet, hogy rásegítünk egy pohárka baileys-megoldással…meglesz az…ha beledöglünk is :-)

Na jó, ez tán túl cinikusra sikeredett…de néha az is kell

Nincsenek megjegyzések: