2007. december 18., kedd

hehhe :D

Horoszkóp, új felvonás.
Karácsonyra, ajándékötletek:

"Az Oroszlán emberek büszkék, életvidámak, énközpontúak és rendkívül igényesek, ezért mindenképpen törekednünk kell a magas színvonalra, az igényes és különleges kivitelre.
Imádnak színházba, operába és komolyzenei koncertekre járni. Itt is fontos a magas színvonal. „Adjuk meg a módját!” – mondják ők. Ezért a „kellékek” éppoly fontosak, mint maga a program, mint például az elegáns öltözék, az ékszerek és drága parfümök.
Nagyon tudják értékelni a különleges programokat, amelyek kuriózumok, megismételhetetlenek. Például a világ leghíresebb művésze jön Magyarországra, és csupán egy koncertet ad. Ha erre a párja szerez jegyet, azzal le tudja venni a lábáról.


Oroszlán nő: Az arany ékszer mindig telitalálat, bármennyi is van már az ékszerdobozában. Különleges ékszerrel, parfümmel vagy estélyivel is örömet lehet neki szerezni. Bármelyik is legyen ezek közül, a hangsúly a minőségen és a különlegességen van. Egy maláj nyakéket is értékel, amint megtudja, hogy azt itthon nem lehet kapni, valaki ezt az egyet hozta be az országba.
Híres emberekről szóló könyvet vagy DVD-t is vehetünk neki. Különösen akkor okoz örömet neki, ha ez limitált szériájú, sorszámozott.
Wellnesshétvégének is örül, ha az egy exkluzív kastélyszállóban van. Mindent szeret, amivel „dicsekedni” lehet. Ez nem elítélendő, de tény, hogy neki ez okoz igazi örömet.
Koncertre, színházba, operába is szívesen megy. Főleg, ha az valami miatt különleges alkalom."

vastagon szedett: hogy mennyire NEM ez vagyok. :OOO
kék betűs: Igen, ennek örülnék nagyon.

"A Nyilas emberek lelkesek, filozofikusak, melegszívűek és optimisták. Ebből adódik, hogy nem nehéz nekik ajándékot venni, ha szem előtt tartjuk a számukra fontos eszméket: igazság, nemes célok, szeretet, hit, az élet értelmének magas összefüggései stb.
Hajlamosak a túlzásra, így nem baj, ha az ajándék nagyobb, terjedelmesebb vagy nehezebb a megszokottnál. Így a vaskos könyvek, a CD- vagy DVD-sorozatok is sikert fognak aratni nála.


Nyilas férfi: Imád utazni. Ha van rá keretünk, akkor befizethetjük egy egzotikus utazásra. Ha nem, akkor ilyen témájú útifilmet, útleírást is vehetünk neki. Fontos a könyvnél, hogy jó nagy legyen, és tele legyen sok gyönyörű fotóval, amelyek hozzásegítik, hogy úgy érezhesse, ő is ott van.
Vonzódik a vallási témákhoz, így vallástörténeti kalauzt vagy nagy vallásalapítókról, vezetők életéről szóló könyvet is ajándékozhatunk neki.
Szereti a csillogó, kicsit túlméretes dísztárgyakat . Így jó ötlet lehet egy nagyméretű állólámpa vagy díszes padlóváza, esetleg egy elegáns határidőnapló vagy asztali tolltartó sok igényes kivitelű tollal. Az se baj, ha ez aranyozott.
Ha szereti a lovakat, a lovaglást, akkor ehhez kapcsolódó bármilyen ajándéknak is fog örülni. Ha az operát kedveli jobban, akkor operajeggyel vagy opera-CD-vel lephetjük meg"

vastagon szedett: annyira röhögtem. :PP Buddy és a lovak.. Padlóóóváááza... Opera cd.. :PPP

Még szerencse, hogy ismerjük egymást, nem innen szedjük a jó kis ajándékötleteket. :DDD

3 megjegyzés:

vero írta...

:DD
Ezek komolytalan oroszpókok ám, pl nem lehet tudni, hogy mi az aszecendensetek, holdjegy, milyen bolygók állnak az első házban stb, az nagyban módosíthatja a személyiséget. Ezért én ezeket nem is olvasom. Legjobbak a hetilapok előrejelzései, mindig elképzelem ahogy a világ öszes Bakja egyszerre lepődik meg hétfőn reggel... Váááááá

verbena írta...

Tudoooom, csak a vicc, hogy aránylag izlésesnek gondolt női oldalon vannak ezek a kis csudacikkek.
Amúgy anyóspajti ebben nagy fenomén, tanult horoszkóp-készítést, személyre szabottat csinál, ha kérnék.
De tudod.. mi magunkban hiszünk. :DDDD

vero írta...

Ja, ezeket én úgy utálom.
Valaki ismert valakit, aki ilyeneket írt egy hetilapba - hasból. Dzsíííí
(Anyóspajtira viszont nem biztos, hogy rábíznám hehe)