2007. december 30., vasárnap

Karolina

Ma 10 éves a mi legkisebb Lánykánk.
Hihetetlen, hogy elszaladt az idő, - tudom, öreganyám dumája is ez volt, de hát..: old eye. :DD
Vegyes érzésekkel gondolunk vissza arra az időre, nagyon zaklatott időszakunk volt. Előszöris kiderült, hogy faros, és nem fordult be, ellenben a méhszáj már kinyílt a 35. héten, így az orvosaim kitalálták, hogy befektetnek december 16.-án. (január 4-re volt kiírva)
Buddy akkoriban elmenős munkát végzett, délután 4-től éjfélig dolgozott.. Sem az ő anyukájával, sem az enyémmel nem tartottuk a kapcsolatot, egyedül apám volt csak a képben, marha messze Bp-től. Ő és az új neje felajánlották, hogy vigyáznak a 3 éves Tomira és az 5 éves Hannára.
Karácsonyra kiengednek, peeerszeee.. 23.-án lesett 20 centi hó, így az orvosok nem engedtek mégsem el. Buddy rohangált, hol hozzám, hol a 110 km-re levő gyerekekhez. A Szentestét velük töltötte, én a kórházban, marha szar lelkiállapotban. 25.-étől újra dolgozott, így akkor meg velem volt. 29.-én úgy döntöttek a dr-ek, hogy másnap beindítják a szülést.
(azóta kiokosodva tudom, hogy mindezt csak azért tették, mert nehogymáá szilveszterkor induljon be az a szülés, amihez a fél szülészetet be kell rendelniük..)
Hajnalban prepidil-es méhszájpuhítóval kezdtek, 7-ig feküdnöm kellett, majd sétálgathattam, várva a fájásokat. Buddyval róttuk a köröket, 10 körülre elég jól tágultam, megkaptam az EDA-t, és 12:18-kor megszületett Karolina baba.

Amilyen különleges volt a születése, olyan különleges baba volt, -más, mint az addigiak (és az az utániak. :P )-, csodálatos kislánnyá cseperedett. Osztályelső, remek érzéke van a zenéhez, és olyan bájosan ártatlan még, hogy most azt kívánom, sokáig tartson ki ez az állapot. :D
Boldog szülinapot Flötyi. :D

Nincsenek megjegyzések: