2008. május 23., péntek

fejlemények..

a mosógép-ügyben...

A forgalmazó megkeresése valószínűleg ért valamit.
Ui. tegnap reggel Buddy kapott a bp-i szerviz vezetőtől egy seggnyalós emailt, hogy sajnálja, hogy eddig nem jelenkezett (soha?), de utána kellett járnia a dolgoknak. ( az emailről másolatot kapott a forgalmazó, és a levél alján volt egy ottfelejtett pár sor, amit a forgalmazó írt a bp-i szerviznek..)

Szóval örömmel értesített minket, hogy a gépünk elkészült, és a tesztelése folyik éppen, így vagy aznap (tegnap) délután, vagy pedig ma kiszállítják, de erről -mmint a kiszállításról- majd a p-i szerviz fog értesíteni.
Még tegnap hívtak a forgalmazótól, hogy minden rendben van- e, és ha nem úgy alakulnak a dolgok, jelezzük.. egy óra múlva hívtak a bp-i szervizből is.. és ők is kérik, hogy értesítsük őket, ha valami problémánk lenne.
Estefelé Buddy írt a p-ieknek, hogy ehhhem-ehhhem.. mi van má'?
Válaszemil a p-i vezetőtől, hogy holnap (azaz ma, pénteken) kiszállításra kerül a gép.

Nos, a p-iek ma 2-ig dolgoznak.. az elébb -13:40-kor- írtam MINDENKINEK..., hogy csak várok és várok, a boltba sem merek elmenni, és ugyan mikor érkezik meg a gép..?
Válasz:

Tisztelt Cim!
A munkatársam vidéki útra ment,nem tudjuk kiszámitani hogy mikor ér oda Önökhöz,
türelmét kérjük.



No igen, kéremszépen, ennyit tudunk. :/
A telefon (urambocsá' a mobil) itt vidéken valami ismeretlen dolog lehet. :DD


1 megjegyzés:

Ann írta...

Hajrá mosógép!!! Mindenképp írjátok meg, hogy odaért-e!
Remélem, vkit lecsesztek azok, akiknek van szava és most minden úgy fog történni, ahogy azt fönt elvárják. Ez Nektek jó. Látjátok, megérte a sok panaszlevél/telefon.

Milyen lesz már a 7végén mosás meg centirfugázás helyett pihenni egy kicsit? ;) Mondjuk medit állítani? :D (én vagyok Marci beépített embere - vagy nem ő kérte?)