2008. március 11., kedd

ez meg az, megint

A mindennapjaink szépen, csendesen, kissé unalmasan is telnek mostanság..

Kari készül egy énekversenyre, minden este vacsi után a konyhában készül rá. A suliban nincs gond, csupa jó jegyeket hoz haza, zongorára is gyakorol lelkesen.
Jancsi meg a Kimittud-ra verssel akar készülni.. most együtt keresünk neki verset. Még nincs olyan, ami mindenkinek tetszene. :D
Tegnap labdáztak, és rosszul nyúlt érte: kiment a kisujja.. tanakodtunk egy jó ideig, hogy menjünk-e a balesetire, de a jegelés jót tett, és mára csak egy kis duzzanat maradt.
Marci kis elégedetlenkedő lett, sokszor kiakad apróságokon. Duzzog, majd mindig kiderül, hogy ő akarna olyat, amit nem lenne szabad.
A 7en itthon marad, ui. tegnap reggel iszonyatosan fájt a hasa, mármár azt hittük, hogy vakbél-gyulladása van. De szerencsére nincs. Valszeg a szelek kavarogtak csak.
Beni megint megbetegedett, most a füle a soros: láz, fülfájás, ma reggelre kifakadt, szóval innen már csak jobb lesz. Most megfigyelés van, neki is.
Hannusnak is bepörögtek a dolgok a zenei életében: 4 kezessel készül egy áprilisi zongoraversenyre, amit előtte a zenesuliban elő kell majd adniuk a társával. Illetve a gimi kórusa indul minden évben a Helikon versenyen, erre is készülnek.
Tomival gyűrjük a tanulnivalót, ma matek Buddyval, és zongora. (ebben Hanna segít neki) Tegnap föci, majd' mindennap angol..

Megtettünk pár apró lépést a Cél felé, ez igencsak jó, könnyebben mennek nekünk is a mindennapok: pl. anyámmal, a hülye tesóimmal.

**********

Olvasom az egyik online ír újságban, hogy megint megérkezett egy orkán hozzájuk és a Brit szigetekre, meg hogyan tombolt végig az országban..
Az orkán neve: Johanna. :O :DD


Nincsenek megjegyzések: