2019. szeptember 8., vasárnap

Cannonball

Nem kell ecsetelni, hogy a fiúk mennyire odavannak a szuper autókért. 
Minden év szeptemberében megrendezik a Cannonball Ireland-et: 3 nap, 1000 km, különböző megállók és mindezt egy jó cél érdekében, idén az Irish Cancer Society - nek gyűjtöttek. Ezeken a megállókon lehet megnézni testközelből a 190 szuper, ritka és qrva drága autókat. A megállókban pénzt gyűjtenek, a résztvevők is nem kevés pénzzel vehetnek csak rész benne. A résztvevők általában valami kosztümben vannak, idén a Superhero volt a téma, de szerintem kinek-mi van otthon, abban jönnek. Így volt pl 2 Trump, meg egy pápa. A kocsikból sokszor vízipisztollyal lövöldöznek, de most csak egyszer kaptunk.
2 éve a közelünkben voltak, akkor elmentünk, -full szerelem a fiúk részéről- a tavalyi nem is tudom miért, de kimaradt, így idén tavasszal Alan megígérte a srácoknak, hogy elmegyünk. (akkor még azt hittük, hogy Kilkenny-ben is lesznek..de nem) 
Az idei út az szinte végig a tengerparton ment, egyáltalán nem éritették a belső részeket.. és mivel Jancsi már minden hétvégén dolgozik este 5-től, nem volt más lehetőség, mint suli-munka után pénteken legurulni Killarney-be (2 és fél óra tőlünk) és ott megnézzük az esti befutót.
6-ra ígérték, és ugyan a dugó miatt egy órát csúsztak, de az idő jó volt, csinálták a hangulatot, osztogattak popcorn, nyalókát és apukáknak bevetették a brazil táncosnőket is. :)
Senki nem panaszkodott. :D

Mindannyian nagyszerűen éreztük magunkat, csodaszép autók voltak és nagyon jó hangulat.
Sajnos csak max 100MB-os videókat tudok feltenni, de sztem átjön az, ami ott volt. A végére pedig full lemerült a telefonom, a parkoló autókról és a tulajokkal már nem készült fotóm.







 












































3 megjegyzés:

Lazac írta...

Ez is jó buli lehet, bár engem nem vonzanak annyira az autók:):)

Verus írta...

Hát én a fiók mellett belejöttem, már élvezem az autós-múzeumokat is. :D

Verus írta...

a fiúk mellett.. :D :D