2008. augusztus 6., szerda

szétesőben

Kicsit elárasztottak minket a dolgok.. és ezerfelé jár az agyunk is.

Ha a körülöttünk lévő káoszt (azaz kosz és kupleráj) veszem, az a hátralévő napok számával egyenes arányban nő.. Nem is értem miért. :DD
Lassan lépni sem tudunk az ilyen-olyan kupacoktól. Ez amúgy kissé frusztrál: pláne, hogy még páran meg fognak minket látogatni.
Aztán különféle listákat gyártunk: gyógyszeres listát, mit-vigyenek-a-srácok-magukkal listát, mi-kellhet-nekünk-az-úton listát.. A gyógyszeres azért izgi, mert pont a meghűlős időszak fog ott érni minket, így végig kell zongorázni, hogy mik is "szoktak" kelleni egy-egy ilyen megfázáskor.

Ha már zongora: Hanna zongoratanára mély megdöbbenéssel fogadta a hírt, de nagyon segítőkész volt amúgy.. ma érkezett tőle egy dvd, amin vagy ezer kotta és hanganyag van, aminek nagyon örültek a gyerekek. (Hanna bánatára Brahms - 5. magyar tánc-a nincs rajta, ezt hajtjuk neki egy jó ideje. Még apósnak sincs meg, pedig kismilliószor játszotta, de a régi kollegákkal már nem tartja a kapcsolatot, így onnan sem tudtuk beszerezni.)

Ja, igen és a hangszeres próbát is megejtettük: azaz a gitárt és a szintetizátort bepróbáltuk a kocsiba. A szinti a kalaptartóra befér, a gitár pedig a tetőboxba. Nem így terveztük, de minden megoldható.

Buddy pedig kapott ajándékba a bátyjától egy PNA-t, Angliából. Tök kúl, csak kipróbálni ugyi nem tudjuk, majd Doverben. :D De már össze-visszanyomkodtuk. :DD
Ma telefonált egy magyar kereskedőnek, hogy van-e hozzá és mennyiért Európa térkép, de itthon nem ezt forgalmazzák, így marad Calais-ig a térkép és a kinyomtatott útvonalterv.

Amúgy döglünk megfele a melegtől, ígérhetnek bármilyen lehűlést, az ide nem ér el. A minap este mentünk bevásárolni, de fél hatkor is 39 (!!) fokot mutatott a hőmérő - árnyékban. :OOO
Most úgy gondolom, hogy de isteni lesz a 16 fokos ír időjárás. :D

5 megjegyzés:

Ann írta...

Káoszról fotó? ;)

Én olyan naiv vagyok, azt hinném, h egy ilyen ismert szerző ismert művének kottáját nem bonyolult beszerezni... és mégis.

Remélem, néhány hét után is tetszik majd a 16 fok :P ;)

verbena írta...

Ann, a káoszt a képzelőerődre bízom - fotó helyett.

Ha nem tetszik az időjárás, majd hazajövök.. ja, nem.. nem.. sajnos nem az időjárás vonz oda, és nem az őrült meleg taszít el innen. :) :(

Ann írta...

Naja :S

vero írta...

Káosz:
Én azt nem értem alapból hogyhogy nincs (én 2 gyerekkel is bekáoszolok a lakásban)
:)

verbena írta...

Lehet, hogy van, csak már immunis vagyok arra, és az nem tűnik fel?? :P :O