2008. augusztus 29., péntek

búcsúzás még

A lányok is búcsút vettek a barátnőiktől tegnap, ottalvásos lánybulit csináltak (furcsa helyzet, hogy a barátnőik is testvérek), Tomi a normálisabb focis haverokkal lejátszott még egy búcsúmeccset, mi pedig a 3 kisfiúval ma az oviba mentünk, hogy elköszönjünk.
OK, csak Marci az ovis, de Beni lelkesen kísérte mindig, Jancsi meg egyszerűen csak szeret ott lenni. Vittünk Marci-művet (egy montázst csinált), és egy jó másfél órát játszottunk.
A sulisok hétfőn még fájó búcsút vesznek az osztályaiktól, tanáruktól.

Aztán ebéd után kiganéztuk a rönót, és csudaszépre lemostuk.
Ez nálunk úgy zajlik, hogy a lelkes gyerekek (hatból négy-öt-hat) kapnak egy-egy rongyot, egy-egy vödör vizet..és tulajdonképpen szétkenik a koszt a kocsin. De nagyon szeretik csinálni, mi meg hagyjuk.
Aztán jövök én, és nekiesek, és letakarítom úgy rendesen.

A srácok rákaptak, hogy így délutánonként kimennek a játszóra.. kicsit társadalmi életet élnek, nekünk meg igen jól jön, kicsit csend van, elszöszölhetünk... neadjisten megihatunk nyugodtan egy kv-t.
Ma is így volt, mi meg kimentünk a kertbe, és csak úgy, félig elfekve néztük a felhőket.. érdekes volt látni, ahogy semmi perc alatt szertefoszlik egy-egy nagyobb gomolyfelhő... Jó volt csak úgy elrévedni, belemerülni a gondolatainkba, mégis egymás mellett..



3 megjegyzés:

Ann írta...

A kiganéztuk szó nagyon tetszett :))))
és - mivel ezt még tegnap olvastam - beleálmodtam az álmomba a felhőfigyeléseteket...mmint mi figyeltük őket fekve, csak kissé más körülmények között.

vero írta...

5 nap basszus, nem hiszem el! :))))))

verbena írta...

Ann, nálunk ez a megszokott a "kitakarítom"-ra... :D
Mi volt az álmodban? már ha publikus..

Vero, most mondd.. el sem hiszem. :D