2008. augusztus 15., péntek

fotós poszt

Sokat fotóztunk az elmúlt napokban, a bejegyzés végére teszek is be egy kis összeállítást.

Kari nincs a fotókon, mert elutazott táborozni. Élete első igazi, ottalvós tábora, szuper idejük van. Holnap jön haza, már nagyon várjuk. Üres a ház, ha nincs itthon valamelyikőjük.

A nővéremékkel jártunk a Mecsekben, kicsit hűsölni. Másik napon meg grilleztünk, és persze medencéztünk, pihentünk.. jól éreztük magunkat együtt.
A két egykorú, Beni és B. az unokaöcsi, hol nagyokat röhögcséltek együtt, hol pedig marták egymást valami játék miatt. Ezt kevésbé szerettük.
A fiúk kaptak egy nagyon jópofa búcsúajándékot tőlük az útra, fel is avattuk egy teszkó-járat során.

Közben meg egyre kevésbé találom a helyemet. Persze zabszem-effektus, meg minden.
Félek a változástól, meg az újtól, meg persze alig várom (20 nap!!), vágyom a kiszámítható életre, és a nyugodt, boldog együttlétre, és ez billeg bennem ide-oda...
De tulajdonképpen leginkább az a bajom, hogy nagyon gáz emberek vesznek körbe, és ez egyre jobban zavar.
Kicsit olyan most nekem ez az írországi téma, mint, amikor régen azt szerettem volna, h elmenjünk valahova a világvégére, és senki ne találjon meg minket ... és hát bejött.


5 megjegyzés:

Erika írta...

Ez a változás jó lesz, hidd el, minden sikerülni fog.Különleges család vagytok, nem vártok a csodára, hanem elintézitek, hogy legyen:)
Boldogan elfogadnálak gyerekemnek bármelyőtöket!
Megérdemlitek, hogy megszabaduljatok a gáz emberektől, akik pedig szeretnek-és viszont, azok megtalálnak a világ végén is:)

buddy írta...

Erika, aranyos vagy, én is, mi is hiszünk benne, hogy így lesz, és nagyon sok erőt ad azon kevés ember,(mint pl Te is:-)aki hisz bennünk.
Tudod, a Sors kiosztja a lapokat, és van, amin nem tud senki változtatni. Én is boldogan elfogadnálak anyámnak, de akkor vagy maradnánk, vagy jönnél Te is :DD
És szerencsére azért nem a világ végére megyünk, sőt....végtére is egy unió vagyunk már egy ideje...

verbena írta...

Nagyon jól esnek a szavaid, köszönöm szépen! Puszillak!

vero írta...

19 nap!!!!!!!
Nem kérdés, hogy minden jó lesz!
Tök természetes, hogy aggódsz, ráadásul ilyen rövid idővel az indulás előtt..se itt-se ott nem vagytok.
Hamar eljön az indulás és aztán már csak előre!!!!! :) :*

verbena írta...

Vero, :D igen, ez a senemitt-senemott elég nyomasztó.. de csak leírni kellett csak az aggódást, napról-napra egyre jobb kedvem van az új gondolatától.