2008. augusztus 6., szerda

több, mint bosszantó

Bár nagyon-nagyon felhúzott, kiakasztott, és felháborított a fogszabályzós dokink, és májusra összegyűlt ellene minden (visszajelzések az OEP-től, h milyen készülék számolható el közgyógyra, "Életutas" elszámolások: fogtömések-polírozások, amiket sosem csinált meg, átvágások: engem is, OEP-et is), de valahogy nem volt gyomrom feljelenteni.
Ez annyira nem én, nem mi vagyunk... komolyan.
El is felejtettük, illetve nem, csak meg-megemlítettük, általában nem kedves és szép jelzőkkel illetve.

No, tegnap este telefonál Hannus barátnője, szintén ehhez a nőhöz jár. Mondjuk nincs más lehetősége, ő a leszerződött orvos, gyerek-fogszabályzós a környéken.
Ha úgy dönt bki is, hogy neki nem tetszik a nyanya, hiába ingyenes a gyerek fogszabályzása (ill. minimális költséget - az anyagok árának egy részét kell csak fizetni, de a kezelésért nem), másnál fizetni köll.
Szóval telefon: a kislány meséli, hogy azzal fogadta a csaj "na, és melyik mamád halt meg?" .. majd kis pauza után nagy hangon ecseteli, hogy micsoda bunkók vagyunk mi, hogy nem járunk már hozzá.

Ohhhóóó, anyám, ezzel nagyon mellé lőttél!
Olyan szép levelet rittyentettünk neki, és a megyei orvos ellenőrzési osztálynak, hogy ihaj!
Tételesen leírtuk az átvágásokat, hogy elszámolt sosem volt anyagokat, hogy Tomi közgyógya ellenére fizettetett velünk is.. és panaszt tettünk a személyiségi jogok megsértése miatt, és amiatt is, hogy a "monopol" helyzetét maximálisan kihasználja.

Előzmények: itt és itt.


4 megjegyzés:

Ann írta...

Nagyon jól tettétek!
Ha semmi mást nem értek el vele, csak felhúzza magát + kap egy ellenőrzést, már akkor megérte.
Nekünk is (családban) volt orvosfeljelentős esetünk és komolyan vették, úgyhogy remélem, a körmére néznek rendesen.

cory írta...

Nagyon helyes! Borzasztó, ami az egészségügyben megy!

vero írta...

Kiváncsi leszek az utóéletre is. Remélem jól meg......

verbena írta...

Na, azt én is.. amúgy persze kisváros, kis-nagykutya, nőgyógyász férjjel.. Lionklub alapítótag.. szóval az is lehet, h ejnye-bejnye, és kész. De ezt már nem hagyom én sem, h mocskolódjanak.