2008. április 30., szerda

hullámzás

Nehéz napok vannak mögöttünk…
Előszöris Buddy is megbetegedett, és hihetetlen, hogy mennyire meglátszik/érződik, ha kettőnk közül bármelyikőnk is, de „letérdel”.
Annyira persze nem lehetett beteg, hogy ne fordítson, de igazán szegénynek másra már nem is maradt energiája. (pl. nálunk az övé a reggeli hókamóka. Úgymint: korán reggel boltba megy -6 körül- és fél nyolcra felviszi a srácokat a suliba.)
Érthető, hogy ez -plusz az extra munka (kézzel mosás)- eléggé letompított minket.


Elég sokat keverünk-kavarunk a számokkal, ui. egyre inkább akarjuk, hogy elmenjünk.
Részben persze a környezetünk miatt, de az sem dobja fel lelkileg az embert, hogy egy igen jó hónap után is variáljunk, hogy a 6-ból hány gyereknek is vegyünk cipőt. (Benin kívül mindnek kellett, és kaptak is persze.)
Szóval, ha a Jóisten is úgy akarja, akkor idén ősszel nekivágunk. ( a nagy ír albérletkeresőbe már be is regisztrált Buddy :PP)
Elég sokfelé kell figyelnünk, lassan - azt hiszem, már nem érhet meglepetés. (pl. ezerszázalék, hogy munkát kell vállalnunk.. de ugye Buddynak megmarad a fordításbiznisz, így maradok én. Ezzel sincs gond, csak elég furán van az adóbesorolás, és ha csúsznak az idővel –ami az ír bürokratákra is jellemző-, akkor akár 46 %-ot levonhatnak a fizuból. Szóval kalkulálunk, és természetesen a ”legrosszabb”-ra próbálunk rágyúrni, hogy csak jobban járhassunk. Ez mondjuk nem az optimista énünket mutatja, pedig alapvetően azok volnánk, hanem inkább a realista, de felelősségteljes énünket. :D )
Persze dehogynem: eshetünk pofára.. pl. az a lé nem jön össze, ami az induló tőkét képezné.. akkor maradunk, addig, amíg nem lesz kereken annyi, amennyi.

De rajta vagyunk, és nagyon akarjuk.


6 megjegyzés:

Ann írta...

Drukkok mennek továbbra is - odaérnek? :)

verbena írta...

Azt nagyon megköszönjük. :D
Kellenek, pláne, ha majd a huhogók is megtudják, akkor sok negatív energia fog minket majd körülvenni, és az ellen jól felvértezzük magunkat.. igen, a Ti drukkjaitokkal is. :D

vero írta...

Én is nagyon drukkolok nektek a huhogók meg...menjenek a p-be.
Huhogni könnyű, főleg ha segíteni nem tud, ötlete nincsen, de negatívkodni aaazt igen. Nekem is tele a hócipőm ezekkel, kezdek befordulni.
Majd mi ellendrukkolunk és lehuhogjuk a huhogókat!!!!!

verbena írta...

Vero, sajnálom.. mmint, hogy nektek is van, és befordulást eredményez.
D eneked is köszi a drukkolást. :D

Ann írta...

Huhogók ugye nem tudják meg még? Start előtt mennyivel tervezitek?

verbena írta...

A huhogók (szüleink :P ) akkor tudják majd meg, ha minden biztos. MMint nemcsak a szándék biztos, hanem az utazás időpontja is már fix. (egyben van a léé, és épp a repjegyet rendeljük meg a srácoknak.)