2008. április 4., péntek

cserebere

Lecserélődött az én gépem is. A régit eladtuk, és most egy "kicsikét" vettünk, amit majd nem sajnálunk itthagyni. Velünk nem jöhetne amúgy sem, kell a hely a csomagtartóban. (a több kiló pirospaprikának és a tonnányi túrórudinak.. :DD )
Lassabb -az tuti, de szuper csendes. ÉS hát ugye valamit-valamiért.
DVD-olvasó nincs rajta, de "krükkösen" -Marci
®- megoldottuk, hogy a nemrégiben DVD-re kiírt fontos dolgaimhoz hozzáférjek. És bár volt egy icipici winchesterem a régiben, de attól tartottunk, hogy esetleg pont most fog bekrepálni, így mindenképp több helyre akartuk az adatokat lementeni. Már félig-meddig be is laktam. :D


5 megjegyzés:

Ann írta...

Naa, hát ezek (nemtom mi a többi, de jelezted, hogy nem csak ez van) már egészen konkrét, cél előtti lépéseknek tűnnek, nemdebár??? ;)

verbena írta...

Ó, ezek csak az "apró léptek".. :D Listát csináltunk, h mi az, ami nem kell- tuti nem visszk magunkkal, és azokat adjuk el. (pl. szobabicaj, de közte van olyan dolog is, ami bár szívünkhöz nőtt, de a "valamit valamiért" elvet követve, eladjuk. Pl. Buddy gitárja(i).)
Konkrétnak konkrét, cél előtti, de még nem vagyunk a célegyenesben, nem tudjuk, h még hány kanyar is van előttünk, de haladunk afelé.

Ann írta...

Ez attól függetlenül jól, átgondoltan hangzik és örömteli!
A gitárokat kivéve :(

vero írta...

:( és :) egyszerre!

verbena írta...

Aszogya Buddy, hogy ezek csak tárgyak, és a tervünk sokkal nagyobb formátumú projekt annál, mintsem, hogy tárgyak befolyásolhassák a kivitelezését.