2008. április 15., kedd

mindenféle

Tominak szerencsére csak gyomorrontása volt, Beni sem lázas tegnap óta.
Marcinak ment este fel a láza, majd hajnalban volt igen forró. De aludt egy hatalmasat, 9 után ébredt fel, most már rossz, mint szokott. Szóval talán gyógyul ő is. (na, köhög még..)
Ma volt Tomi a némettanáránál, mivel a héten van a többieknek az erdei tábor, a tanárnő napi 2-3 órát foglalkozik vele, osztályozza, tanítja.

Vasárnap megvolt a kimittud is. Sajnos a technikusgyerek nem volt a topon (finoman szólva is egy kalap túró volt a hangosítás), így a felvételek szigorúan home-felvételek maradnak.
Képet csak Tomiék előadásáról csináltam (szünetben haza kellett ugrottam a fényképezőért, mert hittem, hogy bőőőven elég lesz a videjórögítő masina). :/
Kariék 2 rövid színdarabot adtak elő, nagyon aranyosan megcsinálták. 2 rövid mesét dolgoztak fel, mindenki szerepet kapott. Aztán Kari elénekelte a magyar és német dalait, majd Jancsi elmondta a versét (édes volt, ahogy majd' elveszett a színpadon. :D ), és a szünet előtt Kari is szavalt még.
Tomi osztálya nyitotta meg a második részt, ők az "Indul a bakterház"-ból csináltak egy mixet, Bendegúzt alakító srác nagyon ügyes (hiteles :DD) volt, Tomi a Bakter volt. Nagy sikerük volt, tényleg meglepően jó előadás sikeredett.



És legvégül főfőpróba gyanánt Hanna és a zongorapartnere (Tomi osztálytársa amúgy) előadták a darabjukat, amivel készülnek a pénteki versenyre.
Jó volt, jól éreztük magunkat.


3 megjegyzés:

vero írta...

Sajnálom hogy nincs felvétel!! A képek tök jók, jó hangulatúak!! :))))

verbena írta...

Ide nem teszem fel. :P Persze átvettük, mert megismételhetetlen dolgok, és szép emlékek lesznek, de tényleg bődületesen vacak a hang(osítás). Grrr!!!

Ann írta...

Nagyon jól hangzik az egész, kár, hogy nincs mozgó :(
De azért gratula :)