2008. április 19., szombat

ezmegaz

A hangversenyről sokat mesélt Hanna.
Ő kissé nehezményezte a bronzot, mivel a "szakmai tanácsadáson" azt mondta a zsűri, hogy ők nem szeretik az egyik dalt, amit előadtak, de a mááásik darabjuk, na az, szuper volt. Hibátlanul adták elő, a tanáruk is odavolt tőlük. Kissé keserűnek érzi a gyerek a helyezést.

A hét elejei hányásos izé elért engem is tegnap és ma hajnalban Karit.
Tegnap este panaszkodott Hanna és Jancsi, hogy fáj a hasuk, így elkerülendő az esetleges balesetet (Hanna galériaágyon alszik, Jancsi emeleteságyon), becipeltünk egy dupla vendégmatracot a gyerekszoba közepére, és azon aludtak. Szerencsére ők nem hánytak.
A hab a tortán: tegnap este bemondta az unalmast a mosógépünk.. isteni lesz addig kézzel lögybölni a cuccainkat, míg a szerelő ki nem jön. grrrr!!

Ma csendes napunk volt: délelőtt szakadt az eső, így a srácok kénytelenek voltak megint bent lenni. A matracból sátrat építettek, belakták rendesen: könyvek, párnák, plédek, ceruzák, papírok és focilabda került be.. Tök jól elszórakoztak benne.
Délután Tomi-Hanna-Beni egy hatalmasat sétáltak a faluban, Karikám lábadozott (olvasott), Marci-Jancsi pedig sárgolyókat csináltak a kertben, aztán volt össznépi sárkányeregetés.
Én is sokat olvastam, pihentem, Buddy meg a megmakrancosodott gépét próbált(j)a gatyába rázni.

Beni új szavakat mond, persze nem tisztán, mi értjük csak inkább: sáákáá (sárkány), hóód (hold), bitti (Beatles) és jútú (neem, nem a U2, hanem youtube. :D Hannussal így "gépeznek" rendszerint. Ja és ha már youtube: akkor emmmo (elmo) is bejön a képbe. )


3 megjegyzés:

vero írta...

Azért szép lassan kifelé lábaltak, ugyi??

jutúúú :DD
Édes lehet!!

vero írta...

lábaltok

verbena írta...

Hát nem igazán még sajnos. :((