2008. július 30., szerda

:D

2008. szeptember 4. csütörtök



14 megjegyzés:

Márta írta...

Jujjjjjjjjj, ez már mindjárt itt van! Ez a gyerekek vagy a ti időpontotok?
Találtatok már házat /lakást is?

cory írta...

Nagyon izgi :) Jó csomagolást :)

buddy írta...

Izgi, bizony :-)

A gyerekeké is, és a miénk is...a srácok a hajnali héthuszassal indulnak Ferhigyről Gatwick-re...mi pedig, szintén hét húszkor, itthonról :-)))
A srácok előtte való nap felhúznak vonattal Verbéna nővéréhez, és a sógorunk fogja őket feltenni a gépre (ő rutinos repdeső :-)
Ház: Több kiszemelt is van....ugye csak személyesen tudunk tárgyalni, foglalni, szerződni...viszont addig a barátainknál leszünk, akik biztosítanak számunkra két szobát meg egy fürdőt...ezt épp ma tárgyaltuk meg telefonon, tündér volt az Á., mert azt hangsúlyozta, hogy akár hetekig ellehetünk Nála, nem kell kapkodni, vagy belemenni az első ajánlatba.

buddy írta...

Cory, köszi :DD
nem lesz egy egyszerű kétismeretlenes egyenlet, az biztos ;-)

vero írta...

Juhéééjj,ez aztán közel van!!!!!
:D :)))

István írta...

Fantasztikusan alakulnak a dolgaitok, nagyon örülünk ennek!
Kint várja a srácokat valaki vagy hol, hogyan taliztok velük?

verbena írta...

Tök vicces, mert tulajdonképpen "csak" annyi történt, hogy lefoglaltuk a repjegyeket, kompjegyeket.. adrenalin-sokk, izgatottak vagyunk, tök zizi mindenki.

Aranyosak vagytok nagyon! És köszi (előre is, meg utólag is) mindent: a drukkokat, a velünk izgulást, a velünk örülést!

István, igen, persze. Mindent elvarrtunk, a srácokat Londonban már a sógorék várják, gardírozzák 10 napig őket, és fel is teszik majd a dublini járatra, ahol meg majd Buddy várja őket nagy-nagy örömmel. :D

Márta írta...

És hogy tervezitek, mennyi idő alatt csorogtok végig Európán?

buddy írta...

Márti, elméletileg 14-16 óra kellene Calais-ig, de rászámolunk 26 órát...legfeljebb a finisben pihenünk kicsit. Késni nem szeretnék, mert mindenhol az economic jegyet vettük meg, és nem a flexible-t :DDD
Onnan Worthing-be a tesómékhoz....evés-ivás-fürdés-alvás, majd reggel indulunk Fishguardba...400 km, délután kettőkor megyen az a komp....és onnan Roscrea-be 200 km....úgy számolom, este nyolc körül futunk majd be az uticélba...

Márta írta...

Hát, ez azért elég feszített menet lesz. Főleg a 400 km kettőig. Igencsak hajnalban kell felkelni, mert bármi lehet, dugó, baleset, meg ugye a fordított vezetés...hú, mi a körforgalomban szenvedtünk eleget!

Zsuzsi írta...

A legjobbakat Nektek. Tiszta szívből.

Ann írta...

Ez szuper :):):)
Jó, hogy tettetek fel centit, én is gondoltam rá... vagyis már nagyon hiányzott, h mikor tudunk visszaszámolni együtt.

V., fórumban az ezirányú (pl. ház) kérdés megválaszoltnak minősítve ;)

Ann írta...

Tetszik Márta felvetése a körforgalomról :) Én tuti lebénulnék, mert semmi téri orientációm nincs :P

buddy írta...

Köszönjük :-)

Feszített menet...igen, bár a 400 km-es szakasz Wales-en át az alakítható: ugyanis rajtunk múlik, mikor indulunk tovább a tesóméktól. Ha úgy ítéljük meg, hogy szükséges, akkor indulunk hajnali ötkor:-) a tesómék meg majd kiheverik valahogy...

Állítólag a körforgalom érdekes valóban a jobbos közlekedésnél..hát majd meglátjuk...DOverben kapásból van egy csomó...Chevy Chase-esre biztos nem vesszük a figurát (Európai vakáció...reggeltől estig köröznek a körforgalomban :D)