2008. július 8., kedd

a Patkány éve

Bár alapból nem vagyok babonás, és a horoszkópokat sem bújom nap, mint nap.

De az év elején –anyám előfizetője a lapnak- kezembe került egy Nők Lapja, melyben az ez évi, 2008-as kínai horoszkóp volt.

Tudtuk, hogy ez a Patkány éve, és Buddy is e jegy szülötte, és azt is hallottuk már, hogy általában azok az évek sikeresek egy-egy embernek, ami az „ő jegye”.

Eltettem akkor az újságot, és most a pakoláskor kezembe akadt, így idemásolok egy pár sort. Hogy mit is jósolt nekünk, - a családnak- a kínai horoszkóp 2008 februárjában az idei évre.

Patkány: - A szerencse éve

„rendkívül szerencsés lesz az idei esztendő (…) Különösen a nyár tartogat fantasztikus lehetőségeket. (…) Anyagi ügyei remekül alakulnak, nem lesz oka panaszra.”

Nyúl (én)A barátság éve

„Baráti kapcsolatai közül lesz olyan, ami végleg megszűnik, és lesz, ami felértékelődik. (…) Sor kerül egy olyan külföldi utazásra, mely miatt izgul.”

Majom (Hanna)A kalandok éve

Kaphat egy nem mindennapi ajánlatot, amit akkor is el kell fogadnia, ha a mostani munkájával (iskolájával :P ) elégedett”

Disznó (Tomi)A lazítás éve

Ahogy beköszönt a tavasz, úgy lesz egyre könnyebb az élete. Nem kell a munkában megfeszülnie, éjt-nappallá téve dolgozni (tanulnia :P ) (…) Végre sor kerül egy régóta tervezett utazásra.”

Bivaly (Kari)Az új munka éve

„Elege lesz a mostani munkahelyével (iskolájával) és a 2008-as esztendőben olyat találhat, amivel elégedett lesz.”

Kígyó (Jancsi) - Az új ismeretségek éve

„Idén új állást talál (sulit), ahol nemcsak a tudását, hanem az ismeretségi körét is gyarapítja.”

Kecske (Marci)A kemény munka éve

„Keményen kell dolgoznia, ami nem esik nehezére, hiszen elismerésben részesül.”

Kutya (Beni)Az igazság éve

„Családi átalakulások éve lesz az idei, ami miatt nagy figyelem hárul Önre. Élvezi a szeretetet, a támogatást, amit kap, és ez jókedvűvé teszi.”


3 megjegyzés:

Ann írta...

Ez így baromira áll mindenkire :)
Mennyi szöveg volt egy-egy jegyről írva - azaz mekkora adagból lehetett találni egy-egy odaillő mondatot? Valahogy úgy gondolom, a Nők Lapja terjedelmébe 4-5 mondat/jegynél több nem fér bele, azaz egész jól eltalálták ;)

vero írta...

:DDDD
Ez tök jóóóóó! :)))
(és ;) )

verbena írta...

Ann, jól gondolod, mert 3-4 mondat volt/ jegy. Az egész cikk 2 oldalas, egy nagy képpel és egy kis képpel megbolondítva.