2023. december 7., csütörtök

Készülődünk

Az elmúlt pár nap extra sűrű volt, de lassan már látjuk a fényt az alagút végén. 
Alan szülinapja utáni szombaton feldíszítettük a karácsonyfát, a nappalit. 



Ez meg Münchenben van.. 

Felkerült az adventi naptár, benne a versikékkel.. Alan megírta mind a 24-et, előre, holnap még eldugdossuk a hátralevő napok csokijait. 
A Télapó is volt, perszehogy.. Jancsi még a cipőjét is kiboxolta..:) 

Ma dolgoztam utoljára idén, egy cseppet sem bánom, hogy véget ér idénre a munkás élet :) 

Szombat hajnalban repülünk, de szerintem a menetrendet nem írtam még le.. Bp-re repülünk, ott bérelünk kocsit, aznap Alan barátjánál alszunk, majd másnap Bécs magasságában is megalszunk és csak hétfőre érünk a kiscsaládhoz. 
Ott egy aparthotelben szállunk meg, 10 napig, 21.-én indulunk vissza Bp-re, ahol 2 éjszakát töltünk Z-éknél és 22.-én karácsonyi vásárolunk, aztán 23.-án délelőtt repülünk haza. Úgyhogy ez olyan minden-egyben holiday lesz, unokázunk is, meg lomantikázunk is, barátokat is meglátogatjuk.. őszintén: alig várjuk már.
Kari és Tomi majd olyan 15/16.-a körül jönnek csak haza a fiúkhoz, úgyhogy Alan a héten menüsort írt nekik, receptekkel, meg holnap még bevásárolunk nekik.
Kari felajánlotta, hogy akkor most ő süti le a sütiket: a zserbót, a mézes krémest és ha kap holnap Jancsi a dublini lengyel boltban gesztenyemasszát, akkor a gesztenyés hókiflit is megcsinálja.
A beiglivel meg az lesz, hogy életünkben először veszünk.. ui Z egyik barátja cukrász, és baráti alapon felajánlotta nekünk, h 2000-ért per darab áron beszerezhetjük nála.. akárhonnan is nézem, hülyeség lenne nem élni vele, úgyhogy úrinő leszek idén teljesen, nem sütök semmit itthonra. (Mert Hannának már megígértem, hogy sütök neki, amit csak akar ) 
A csomagjaink, kétszer 20 kiló, szinte készen vannak, holnap ugye bevásárolunk a fiúknak, kitakarítok, aztán szombat hajnali 2-kor Tomi kivisz minket a reptérre és husss..itt sem vagyunk. :) Mimike vár már, különösképp, hogy a Papa énekeljen neki (videochateléskor szereti hallgatni 🥰) mi meg szintén alig várjuk, hogy találkozzunk vele! 

3 megjegyzés:

Lazac írta...

De jól kitaláltátok ezt az egészet! Minden IS lesz benne. ♥ Szuper! Akkor már csak elviselhető időjárást kívánok, tiszta utakat, szerencsés landolást és minden jót és szépet! ♥♥♥ A legjobb program ebben az egészben azért mégiscsak a kicsi Mimike lesz ♥♥

Verus írta...

Köszi szépen!
Az nem is kérdéses, hogy ki a lényeg ebben az utazásban.. :) olyan kis cuki, majd küldök képeket! (annyi cuccot pakoltam neki össze, hogy az egyik bőrönd fele csak az övé 😅😊)

Lazac írta...

Már nagyon várom a Mimikés beszámolót ám! Csak szólok. :D:D:D:D