2012. január 11., szerda

okos-ügyes :)

Ma nagyot lépett a Nagylány: kitöltötte, és onlájn beadta (mi meg kifizettük a ránk eső 30 eurót :) az egyetemi felvételi jelentkezési lapot.
Csakhogy szembetűnő legyen a különbség a magyar és az ír díjak között, akkor leírom, hogy ez a 9330 forintnak megfelelő összeg nem 3 azaz három darab képzésre ad lehetőséget, hanem 10 darab Level 8-re (egyetemi-főiskolai képzések) PLUSZ 10 darab Level 7/6-re (felsőfokú szakképzés).
Nos, szóval a 10 darab Level 8 kipipálva, a leguccsó már asszem vmi 300 pontos képzés, és a legutóbbi tesztek eredményei alapján 510 pontot sikerült összeszednie, úgy, hogy a magyar (mmint mint tantárgy) még nincs benne, szóval sanszos, hogy egyetemista lesz idén a gyerek. :))

Kariék pedig bejutottak a legjobb 30-ba -a Tintreach-val, így februárban mennek a workshopra, és addig meg gyakorlás ezerrel, hogy nagyon-nagyon jók legyenek.
Így ma hiába küldtek értesítést, hogy 5-10 napon elvinnék a zongorát Németországba, Kari közölte, hogy szó sem lehet róla, neki KELL a zongora és mivel még mindig csakis ő tudja átváltani a gondolataival (muhhahhha) a hangszínt, ezért ki van zárva, hogy ő kiengedje a kezei alól. Hinnye, kemény egy csaj.

Az extra jó hír, pedig, hogy úgy néz ki : idén is jönnek Zs-ék februárban. :))



2 megjegyzés:

Vizicsibe írta...

Gratulálok a Nagylánynak és a szüleinek is. :)

verbena írta...

Köszönjük szépen :) Tegnap megkapta az érettségi menetrendet, izgi. :D