2011. szeptember 22., csütörtök

Megint forog a kerék

Hát túl vagyunk ezen a nyáron is. Elindult az iskola, Verbéna is újra hadban áll munkafronton, kezdődnek a hétköznapok. Időjárásügyileg nem volt nagy élmény a 2011-es nyár itt, ez tény. Ahogy az is tény, amit sokszor szoktunk mondogatni, hogy nem a nagyszerű klíma miatt vagyunk itt, mert akkor valószínűleg valahol a Földközi tenger partjainál tengődnénk. Viszont sok tekintetben volt a nyár kifejezetten mozgalmas.

Itt volt anyósom, körbehordoztuk a szigeten, amennyire volt rá lehetőség, és biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkak maradandó és kellemes élményeket szereztünk. Verbéna is elintézte amit el kellett intéznie. Hannus Portugáliában nyaralt a barátjával, Tomi és Kari kipróbálták magukat, mint utcazenészek, Beni megjárta Magyarországot, szóval nemcsak tengés-lengés volt az idei nyár.

Bónuszként izgalmas új emberi kapcsolatoknak is örülhetünk, ami különösen értékes dolog az életben. További bónusz, hogy végre végre Tominak is befejeződött az évekig tartó fog-kezelése. Tulajdonképpen az is ennek a nyárnak lett a terméke, hogy az egyik folyamatban lévő írásomat sikerült befejezni, illetve, hogy elindítottam a saját, külön bejáratú blogomat, ahol életmódváltásomat és az étrendjeimet részletezem. Ez is eredetileg könyvnek indult, de végül blog formájában manifesztálódott. Kalandosan, bizonytalanul, de végülis elindult, és még több billegés után elkezdtem egy angol nyelvű verziót, bár az inkább csak szórakozás vagy hobbi vagy nem tudom minekmondjam...elvagyok vele időnként, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt.

Úgyhogy a kerék forog tovább velünk, még akkor is, ha egyszer-egyszer úgy tűnt, jottányit sem mozdul.


Nincsenek megjegyzések: