2022. január 2., vasárnap

Sokadik ugyanaznap

Nem könnyű nem belehülyülni a mindennapokba. Pedig szerencsések vagyunk: 
  • mert nem egyedül csináljuk végig
  • hogy jól vagyunk, 
  • senkit sem kell ápolni, 
  • hogy nagy a ház, van tere mindenkinek
  • van kert, ahova kimehetnénk, ha akarnánk /olyan lenne az idő lol
  • a lockdown alatt teletettük a házat mindenféle eszközzel, biliárdasztal, gyúrós cuccok.. emiatt bki bmit csinálhat itthon..
  • csomó társasunk van, meg kártyák, könyvek, netflix..
És bár sokszor kap el a rosszkedv, de igyekszem a pozitív dolgokra fókuszálni: mint pl tegnap végre megnéztük közösen az Igazság bajnokait, Mads Mikkelsen-nel, (őt is és Nikolaj Lie Kaas-t is nagyon kedveljük) és nagyon jól szórakoztunk. Rohadt sokat röhögtünk, igazi fekete komédia. 

Vagy pl Beni, aki állítása szerint nem tud zongorázni, tegnap este 10-kor, míg a többiekre vártunk a filmnézéssel, odaült a zongorához és Alannel szórakoztak kicsit, én meg sutyiban levideóztam őket. 


Eoin pcr tesztje is pozitív lett.. várható volt. 
Kaci és anyukája is pozitív antigén teszteltek, lassan nincs olyan család, ahol valaki(k) ne lennének covixosak. (Jancsival dec 21.-én találkoztak utoljára.. csakmondom)




2 megjegyzés:

Lazac írta...

Hű, Beni nagyon jól nyomta! Mi lenne, ha tudna is zongorázni, atyaég! :)
Baffa meg ez a buzi omikron már, tényleg! Remélem hamarosan letelik nektek is és megint mindenki szabad lesz. És valóban az a jó, hogy egyszerre lettetek pozitívak, így együtt lehettek. Hidd el, én végigcsináltam 3 hetet itthon tök egyedül ( akkor még kutya sem volt, mondjuk jobb is) és nem volt egy fáklyásmenet. Ti legalább jó sokan vagytok ott egymásnak, így mindig történik valami. ♥♥♥

Verus írta...

Az biztos ☺️
Beni most kapott rá a zongorára, eddig csak pötyögött rajta időnként.