2022. január 16., vasárnap

A hétvégénk

 Ezt egy laza hétvégének terveztük, ami fix volt, hogy péntek délután átjöttek a barátaink pót-szilveszterezni.
A kislányuk, akik most volt 7 éves, él-hal Larsiért, ő konkrétan a Larsékhoz jön át.
Estig maradtak, fél 10 után mentek haza, jól telt az esténk, ők pogit hoztak, mi a koktélokat csináltuk. Megváltottuk a világot is persze.

Ami még fix volt az a mai program, persze nem a mienk, hanem Beni intézett magának egy randit, innen 45 km-re (komolyan ám), úgyhogy őt kitettük a kislányéknál, és hogy ne kelljen oda-vissza autózgatnunk egész délután, tovább mentünk Portlaoisba, lézengeni. Persze jött a 2 báty is, mindenféle boltba beszédelegtünk, mi beültünk kávézni a costába, ők szendvicseztek valahol egyet. Alant rádumáltam egy új parfümre is, ez egy karácsonyi szettben volt, úgyhogy le volt árazva, nem kicsit. 
Odafele is és hazafele is olyan gyönyörű volt az ég, hogy próbáltam fotózni, de hát autóban utazva, nem az igazi..





A szombatunk meg lazának indult, de csak, míg a reggeli kávénkat meg nem ittuk.. Marci nagyon akar magának venni egy road bike-ot, apjával konzultál állandóan. Pénteken talált egy szipi-szupi biciklit, le is alkudta szépen, ahogy mondta neki az apja, de el kéne menni érte.. Mayo-ba. Innen 3 óra, csak oda.
Úgyhogy milyen a jófej szülő? Persze, hogy segít a kölyöknek, egy órán belül el is indultunk. Egész nap autóztunk, de megérte.
Gyönyörű Cube-ot vett, szinte fél áron. Nagyon boldog, madarat lehetett vele fogatni, ma letesztelte ő is, Alan is. Aki azt hiszem, hogy kicsit irigy. 😜





3 megjegyzés:

Lazac írta...

Én úgy bírlak benneteket, hogy mindent megtesztek a srácokért. ♥♥♥
Beni csajozik? Hát nem semmi! :):) Kolinak még nincs ilyen igénye. :))

Verus írta...

💝💝
Ez csak olyan plátói ám még szerintem, amikor online volt a cserkészet, a lány cserkész csapata volt a partner csapatuk. Onnan az ismeretség.

Lazac írta...

Hja olyan plátói van Kolinak is. :)