2021. július 24., szombat

Nyaralás 3. nap

 El is felejtettem, hogy előző nap még megnéztük a “Sophie” házát.. nekem kicsit morbidnak tűnt, de a család leszavazott.. mi, a 21. századi technológiával is alig találtunk oda, így már érthetőbb, hogy a dublini helyszínelők hogyan nem találhatták meg 25 éve..




Aztán este, miután lejöttünk a Mount Gabrielről megálltunk Schullban, kicsit sétálni. Cuki város, de olyan szinten tele van turistákkal, hogy nem hinném azt, hogy sűrűn fogunk majd oda átjárni.













A nyaralásunk 3. napja, azaz péntek arról szólt, hogy délutánig strandoltunk, majd haza-haza jöttünk estére..
Ui szerdától regisztrálhattak a 18+-osok a HSE oldalán bármilyen oltásra, és mivel a helyi patikus csak a jövő hétre vár újabb szállítmány Johnsont, mindkét fiú beregisztrált oda is, hátha előbb sorra kerülnek.
Szerda este jött az sms Marcinak, hogy ma, szombat kora reggel Nenagh-ba kap pfizert.. mi mondtuk neki, hogy első az egészség, itt vagyunk országon belül, ne kérjen új időpontot, ki tudja, mikor kapná meg (plusz, így full vaccinated lesz, mire iskolába megy) úgyhogy hazamentünk péntek estére, ahol ott volt Tomi, Kari, Eoin, mert a hétvégét Jancsival töltik, mennek ma teniszezni, túrázni és ki a tóra úszni. Közben Jancsi is kapott vasárnap reggelre időpontot, őt Tomi hozza át Nenaghba, majd otthon marad vele éjszakára, ha rosszul lenne.
Tomi a karácsonyi bartender könyvével (és piáival) jár haza, most is azzal jött, úgyhogy olyan random koktélozás lett így, hogy akármelyik menő pub megirigyelhetett volna minket.










Most várjuk Marcit a vaccination center parkolójában, mindjárt végez, úgyhogy megyünk is rögtön vissza West-Corkba.

3 megjegyzés:

Lazac írta...

Ugye milyen jó az, amikor már a gyerekek keverik a piát? :):):)
Örülök, hogy minden rendben van az oltásokkal, és remélem mindenki jól veszi majd az akadályt, senki nem lesz full rosszul tőle. Nekem is csak 2 napig volt, úgy, ahogy jósoltad is. :)
Imádom a helyet, ahol nyaraltok, vagy ezt már mondtam? :):)
Biztosan lehet enni osztrigát is. :D:D:D:D:D

Verus írta...

Haha, bizony!
Eddig okés a gyerek, a karja fáj csak.
Mi is nagyon megszerettük ezt a részt, nagyon szép!
Biztos lehet kapni, de nem kerestük 😉😀😀 az idei nagy gasztro-terv a homár-szendvics megkóstolása..

Lazac írta...

Sose felejtem el azt a dingle-i osztriga evést, annyit húztatok vele, hogy a végén már tényleg úgy éreztem, megfordul és megnézi, ki ette meg. :D:D:D
Hű, homár szendvics, nyammi ♥♥