2011. augusztus 25., csütörtök

Megy az asszony....

Megy az asszony. Igyekszem nem pánikolni, hiszen csak két hétről van szó. Nem a világ. Különben is ott van a szkájp, a net, a telefon, az email, a mittudoménmi. Különben is jó helyen lesz. Ahogy én is, mi is, addig is.



Egyáltalán nem aggaszt a háztartással kapcsolatos teendők, hiszen



  • Kiválóan (Költségpraktikusan és sokszínűen:-) főzök (szerénke)
  • Megtalálom a seprűt, ha kell
  • Nem esik le az aranygyűrű az ujjamról, ha ki-bepakolom a mosógépet
  • Nagyszerűen koordinálom a számos ivadékunkat
  • egyébként is minden rendben lesz.
Szóval nem fogunk éhen sem veszni, és a szutyok sem fog beborítani minket a két hét alatt, ebben biztos vagyok. Attól sem félek, hogy majd nem fogok tudni mit kezdeni a sok felesleges szabadidőmmel V. nélkül, hiszen ott vannak a futó munkáim, és a gyerekekkel is szoktunk filmet nézni, kanasztázni, snapszerezni, muzsikálni, satöbbi.



Mégis akkor mi van...?

Hát az van, hogy nemigen szoktuk mi az egymásnélküliséget. Hogy amikor V éjszakás, nem ritkán hajnal háromig nem tudok aludni, pedig ennek semmi értelmes oka nincs. De mégis. Nincs mese, összeszoktunk. Nem kicsit....



2 megjegyzés:

bééé írta...

megy az ember is... eredetileg együtt mentünk volna, de közbe jött egy sor dolog, így én csomagoltam és maradtam... és pontosan azt érzem amit leírtál :( minden rendben lesz, ő ott én itt intézzük a dolgokat, de nem kerek egész ez így. erre Soma-mama és néhány párkapcsolati guru valszeg mérgesen vonná össze szemöldökét, de ettől még így van :)enyhe gyomorrezgés. már csak pár nap van hátra :))

buddy írta...

Így van ez ha két ember összeszokik...túl fogjuk élni minden gond nélkül :)
Soma meg figyelje csak a partvonalról ahogy a gyerekei nyílvesszőként szállnak, és akárcsak Arany malomköve, ki tudja,melyik hol áll meg (s kit hogyan talál meg:-o) bocs a képzavarért,késő van...szegénnyel néha nagyon nem tudok egyet érteni...ettől függetlenül kétségtelenül egy színes folt a kulturális palettán....