2011. augusztus 29., hétfő

Megáll az idő

Tiszta Bermudaháromszög. Tegnap ment el Verbéna és Beni...de mintha száz éve lenne. Mi minden történt azóta....Gy.-ék, hazaút, szkájp, fürdés-vacsi, reggel, iskolai egyenruhák, pénzosztás(journal, locker, biztosítás), bankautomata, újteszkó, vásárlás, almás kelt palacsinta sütés, kávéfőzőgéparzenálvízkőtelenítés, telefon, szkájp.....hihetetlen, de mintha közben állna az idő.



Egyfelől ez jó, mert például ma kifizettem az autópályadíjat, és nem a duplabírságot menetrendszerint, mikor a postás hozza a felszólítást (mindig elfelejtjük másnap kifizetni...), szóval asszem ebben ki is merült a jó oldala. A rossz...hogy még mennyi idő, míg Verbénáék újra itt lesznek.



Ja, még történtek dolgok. Elhalálozott a gps...konkrétan a harmadik a három év alat...ezúttal a Tom-tom került a bélistára....én nem tudom, milyen márka lesz a következő, lehet hogy semmilyen, használjuk a telefonjainkat....végül is okosok...állítólag.



Az almáspaller nagyon bejött a srácoknak, most tolják a maradékot vacsira...pedig eszelős sok lett...másfél kiló alma, 5 tojás, sok liszt, sok tej....több mint húsz darab olyan palacsinta, amiből a nagyevő kiskamaszok is egy darabot tudtak megenni...



Esti program a soron következő Stephen King film....remélem jobb lesz, mint a tegnapi :)

2 megjegyzés:

verbena írta...

Jaj, drága.. hiszed vagy sem, de itt feküdtem félálomban (ugye hajnali fél 5 van,) és bevillant, hogy bakker, nem is beszéltünk erről a hülye útdíjról ..
Tefál-tefál. :) :*

buddy írta...

:D