2021. december 30., csütörtök

Kari 24 lett

 Az biztos, hogy nem ilyen szülinapnak képzelte el senki.. mára járt le Hannáék karanténja, szerencsére sosem lettek covixosak, de hát mi meg igen, így ablakból integettünk egymásnak. Kitettük az ajándékos zacsit a ház elé, ők meg betették az előszobába a miénket.
Fura volt nagyon.
De legalább láttuk egymást, ha minden igaz, Hanna visszajön áprilisban a diplomaátadójára, akkor majd igaziból is tudunk találkozni.







Tomi kora reggelre ment tesztelésre, nem találkozott Hannával, mi meg egyre.
Így a szülinapozás jól eltolódott késő délutánra. Kari brassóit kért, de csak csirkénk volt itthon (milyen szerencse, hogy karácsony előtt vettem a munkahelyemről 50 darab csirkemellet), és fokhagyma se volt.. mindegy, abból főztünk, amink volt.
A szülinapi torta is hasonló volt, még a covid előtt vettünk macaront, és több liter tejszínt vettem szintén a munkahelyemtől, abból is maradt, így végre-végre megcsinálhattam a rég tervezett tortát Karinak.
Gyertyánk csak kettő volt, mindkét tortába szúrtunk egyet.
Az ajándékozás elmaradt, átutaltunk neki pénzt, majd most online shoppingolunk együtt. Cipőt és táskát szeretne venni.








Kari és Catherine ma is negatív, mindenki jól van, nekem a köhögésem enyhült, még van, de már sokkal enyhébb, Alan is javulóban.
Elvileg 48 órán belül meg is kapjuk az eredményt.
Nincs olyan nap karácsony óta, hogy ne dőlnének meg a napi esetszámok, ma átléptük a 20000-et, de mivel majd’ mindenki be van oltva az országban, emiatt a mai kormányülésen úgy döntötték, hogy enyhíteni akarnak a karantén hosszán a full beoltottaknak. Elvileg a 10 nap helyett 7 nap lesz. 
Az életünk így összezárva eléggé az evés, ivás és a közös játék körül mozog. Netflixet mindenki már csak magában néz, este, lefekvés után, mert mindenkinek más az ízlése vagy máshol tart a sorozatban.
Alannel a fogyókúránkat nem január elsején fogjuk kezdeni, az tuti. 

3 megjegyzés:

Lazac írta...

De szép lett a sablé tortád! Gratulálok, tényleg csodaszép, Kari biztosan nagyon örült neki ♥ Isten éltesse itt is. ♥
Sz@rul jött most ki ez az ünnep a kovix miatt, de legalább ablakon keresztül láthattátok egymást, ez is több, mint a semmi. ♥ Örülök, hogy javultok, tényleg hála az oltásnak senkinek nem voltak durva tünetei. A köhögés, meg a gyengeség is pont elég lehetett. Van valaki aki egyáltalán tud nektek valamit hozni, bevásárolni, stb?

Verus írta...

Köszi szépen, tudod, hogy tervben volt, és Kari szülinapja tökéletes alkalom rá, hogy kipróbáljam magam.
(Eoin szülei beugranak nekünk a boltba, ha kell valami, de durván bevásároltunk Karácsonyra, azt esszük fel. Mivel a jó lengyel bolt 60 km-re van tőlünk, előre kellett gondolkodnunk 22.-én. Alan akkor utálta, hogy az új évre is veszek ezt-azt, de most milyen mák, hogy van füstölt sajt a pogihoz, meg frissélesztőm, meg ilyenek..)

Lazac írta...

Akkor jó, az a legfontosabb hogy nem hagynak magatokra benneteket. ♥ Meg az előrelátásod is csillagos ötös. ♥