2021. május 29., szombat

Look on the bright side

 Az apró örömök: 

Kari talált ugyanolyan (használt) bicajt, amilyet elloptak tőle, aránylag elfogadható áron, holnap megy megnézni/megvenni. Ha megveszi, akkor vesz még hozzá egy extra lakatot, €180-ért 😱 vmi kriptonit izé.. egyszerűen neki kell a bicikli, ez a legolcsóbb (így lakatostul is) közlekedési eszköze a munkahelye és az otthona között.

Alan kapott sms-t, hogy mehet az oltásra. (egy hete, szerdán regisztrált, pénteken este fél 10-kor pittyent a telefonja..) Hétfőn délelőtt, Modernára, a nenagh-i oltóközpontba.

Tomi most üzent, hogy holnap reggel 8-ra megy a GP-hez oltásra. 

Mindenki befejezte a sulit, beindult a nyári szünet. Ma Beni el is ment bicajjal egy barátjával a “bunki”-ba. Marci és Jancsi meg majd beadják a cv-jeiket ide-oda nyári munkára.. a lidlbe már jelentkeztek, de nem kellettek. :( 

Jó idő lett a hétvégére. Holott tegnap Beni olyan durván elázott a cserkészgyűlésen, hogy csavarni lehetett a vizet a kabátjából, és olyan reménytelennek tűnt, hogy ebből tényleg lesz felmelegedés. És talán lesz még nyár. 

52 nap múlva megyünk nyaralni. Izgi.

3 megjegyzés:

Lazac írta...

Ó, ez csupa jó hír, kivéve, hogy a fiúkat még nem vették fel. De majd biztosan találnak jó kis nyári melót. :) ♥♥
Hova terveztek menni? :) Nagyon izgi ez, hogy már lehet tudni a dátumot, így van mire várni ♥♥

Verus írta...

Az sem baj ám, ha nem kapnak munkát.. nem a világ vége.
West-Corkba megyünk, még februárban befoglaltam ezt a helyet, bízva abban, hogy oda legalább el tudunk majd menni a nyáron. Mi négyen csak, Jancsi marad, ő a barátnőjével és a barátaival akar menni valahova majd. Legalább a kutyának nem kellett szittert keresni.

Lazac írta...

Ez is jó lesz biztosan, és lesznek szívemnek kedves képek a csodás ír tájról. ♥♥