2021. március 12., péntek

Jancsi 20, Tomi 26

 A múlt hétvégén megünnepeltük a fiúkat, Jancsi 7.-én lett 20, Tomi pedig nőnapi gyerek. 

Jancsi sokat vacillált, hogy mit kérjen, de győzött a Lego, azt kért. Próbál minket meggyőzni, hogy ez nem (csak) jáááték, de ha ettől lesz boldog, hát legyen.
A szobája amúgy egy Lego múzeumhoz hasonlít, viccelődünk is vele, hogy majd bérleti díjat kell fizetnie a Legok tárolásáért, ha majd felköltözik Dublinba valamikor. 
Illetve hogy ő lesz majd az az apuka, akinek lesz egy külön szentélye a Legoknak, ahova csak bizonyos kor után léphetnek be majd a gyerekei.

A hétvége jól telt el, sokat játszottunk, ettünk, ittunk. Kari online volt, Hanna sajnos nagyon megszenvedte a szájsebészeti beavatkozást, így ő most passzolta az élőzést.















2 megjegyzés:

Lazac írta...

Isten éltesse mindkét fiút!♥♥
Milyen szépek ezek a LEGO-k! Jancsi is nagyon ügyes, ha ezt így simán össze tudja rakni ♥

Verus írta...

Köszi Lazac, mindkettejük nevében.
Majd lefotózom a lego kiállítást is. Ez a nagy lego szett 3 részből áll, a Pet shopot kapta vagy 7-8 éve, aztán a lezárások alatt megvette a középső, kávéházas-fogorvosos részt, most meg megkapta a könyvesboltot. Mindnek van sztorija, ki mit csinál épp az utcán..
a nehezeket 8-12 nettó óra alatt teszi össze, ezt a könyvesbolt azt hiszem 3-4 óra volt. A Technic széria meg sokkal, de sokkal több időt igényel.