2018. szeptember 10., hétfő

Történések

Az elmúlt két hetünk igen mozgalmas volt:
Alan crosstrénere szétesett, billegett, hogy vegyen-e vagy sem.. Megdumáltuk, hogy így nyaralás után, az iskolakezdés közepén, 16 héttel Karácsony előtt 😜 nem igazán fér bele új gép vásárlása, így keresett egyet az adverts-en, használtan. Longfordig mentünk fel, de megérte, egy alig használt €700-os Reebok-ot vett, alku után €125-ért. 



Másnap felrongyoltunk az Ikeába, Beninek be volt ígérve egy új ágy, meg a szobája kifestése, az ágyat vettük meg..hát jártunk már nem egyszer hétvégén ikeában, de ekkora tömeget eddig sosem láttam.. Jó lesz, ha lesz másik.
Alan festett, pakolt..ami nem volt egyszerű, mert Beni gyűjt mindent és nem szeret pakolni..majd miután kifestett, a hét közepére végzett, összetettük az ágyat: hát basszus..elvileg egy egyórás meló lett volna egy embernek: több, mint 3 órát szívtunk, ketten. Raktunk már össze jó pár cuccot az ikeából, de ez valami rémálom volt.
Mindegy, kész, a gyerek boldog, a szobája "Miami Mint" színű lett, a hétvégén pedig közösen kiválogattuk a sok szirsz@rt, h mi kell-mi nem ..



Beni gyűri a gimit, jelentkezett a musicalbe (József és a színes szélesvásznú álomkabát) , először csak  háttértáncos volt, de elment meghallgatásra és megkapta Benjamin, a legkisebb testvér szerepét. Nagyon boldog, mi meg azért, hogy ő az, most ezerrel próbálnak, bemutató október közepén lesz.

A mostani hétvégén pedig itthon volt mindenki, így rendhagyó módon most köszöntöttek fel, a szülinapom betegség miatt elmaradt, azóta meg mindenki dolgozott/elfoglalt volt. Kaptam egy csudafinom Raffaello tortát (Alan sütötte), csokikat, és ajándékkártyát, amit levásárolhatok..




Lars meg ma lett 4 éves, ő egy muffin papírba gyömöszölt sonkatortácskát kapott, és teniszlabdákat. 🎂😍



Kari ma elkezdte a 3. évet, és elkezd spanyolul is tanulni. Idén először lesz Karácsonykor is vizsgájuk, így a Trinity szakított azzal a 400 (!) éves hagyománnyal, miszerint csak április-májusban vizsgáztatnak.

Tomi egy éve van ennél a cégnél, nagyon sokat dolgozik, de megéri: ui elkezdheti a master képzését és a cég állja a költségeket. Part-timeban fogja csinálni, így dolgozik a egyetem mellett továbbra is. Biztos nem lesz könnyű, de ügyes gyerek, nem lesz gond. 👍

Hanna jól van, sokat dolgozik (sok szabadsága maradt az évvégére). Jelenleg nincs nagy változás az életükben, D lassan befejezi a PHD disszertációját. Az egyetemen még addig marad, míg a folyamat le nem zajlik, (évvégéig biztosan), így egy darabig tuti Münchenben élnek még.



3 megjegyzés:

Lazac írta...

Hannáról is írj lécci, róla már nagyon régen nem hallottam semmit. :) Tudom, hogy jól van, meg jó helyen, ez a lényeg.:)
Ügyesek vagytok nagyon és az a torta!!!!! Mmmmmmm :):)
Larsnak is gratulálok :):)

Verus írta...

Hanna updatelve :) Kiegészítés: tehát lehet, hogy majd tovább költöznek, egyszer, de az is lehet, h maradnak, ahol D kap állást, odamennek.

Köszi :D

Lazac írta...

Köszi :*