2013. június 6., csütörtök

.. és még mindig nyár :)

Ezt tényleg meg kell, hogy örökítsük: 
NYÁR VAN :)
Ma éjjel már nem bírtunk aludni (höhhh) a melegtől, IZZADUNK :D -de fura, be kell árnyékolni a szobákat, mert durván felmelegszik és a vajat is el kellett tennünk a hűtőbe. :D (ez nálunk a mérce.. pár hete kenhetetlenül kemény volt, annak ellenére, hogy elől volt egész nap-egész éjjel.. meg kellett mikróznom kicsit, h rá tudjam kenni a kenyérre.)
Holnap Alan vesz egy kis medit a kertbe :) :) Bár szerinte lehet, hogy csak ez a 3 nap lesz az, amikor ki tudják használni a gyerekek, de YOLO alias carpe diem. :D
Vasárnap szabad leszek, jóhogy tervben van az Inchelkedés. :)

Tegnap megtartottuk végre Hannus 20. szülinapját. A vizsgái miatt ugye eltoltuk. Tulajdonképpen az ünnepi vacsi maradt el, mert az ajándékot már megkapta.
Rántott camembert-t kért rizi-bizivel, Alan csinált még mellé "sima" rántott sajtot is, sajnos csak 4 szeretjük a büdi sajtot camembert-t. Idén palacsintatortát kért, tök fura, nem is gondolotam volna, hogy ilyen egyszerű, semmi gyümölcsös-joghurtos torta nem is merült fel benne. Ezt vágta rá rögtön. :D
Vettünk isteni Martini pezsgőt is, csak 20 éves lett a lyány.





És nem mellesleg tegnap ténylegesen elkezdődtek a vizsgák. :) Az angollal nyitottak a gyerekek, Tomi és Kari is azt mondta, hogy jól ment.
Biztosan így is van, teljesen fel volt szabadulva a kölyök. :) Karinak ma szünnap van, Tominak most délután van az angol Paper Two.
A kissrácok is élvezik a jóidőt, szerencsére a tanárok is hagyják, hogy így legyen, alig vagy  egyáltalán nem kapnak leckét.



Nincsenek megjegyzések: