2012. augusztus 10., péntek

nyaralás 1.

8 nap, majd' 3000 fénykép, közel 2000 km.. keresztül Wales-en Dél-Angliáig... Portsmouth, Littlehampton, Chichester, Brighton, Eastbourne és környéke.. egy nap London, egy nap Legoland.. szuper volt :)))

Hétfő hajnali 4-kor keltünk, 5-kor indultunk a dublini komphoz, ott gyönyörű kék, sima tenger várt minket. meg egy jó 4 órás hajóút, aztán még 500 km le, Délre.
A gyerekek szokásosan jól viselkedtek, kellőképp edzettek már.






Kedden egészen Portsmouth-ig mentünk: ez a Brit haditengerészet központja, hatalmas kikötővel, kiállításokkal, óriási hajókkal, régiekkel és újakkal is, nagyon sok étteremmel, egy hatalmas magas kilátóval, (Spinnaker: tervben volt, hogy felmegyünk, de mikor realizáltuk, hogy több, mint 70 font a beugró, már nem volt annyira izgi..) és kábé ezer üzlettel. Négy órás sétát csaptunk a kikötőben, aztán egy pizzeriába beültünk megebédelni. 


Visszafelé  Chichesterbe mentünk, ahol egy ezeréves hatalmas katedrális áll, egyszerűen nem lehetett betelni a látvánnyal. Hatalmas ólomüvegek, szédítő belmagasság, az egyik ablak Chagall tervei alapján készült. Hangulatos sétálóutcákon jártunk, a majdnem tök üres városban. (6-kor bezár minden, így azután teljesen kihalt minden).
















3 megjegyzés:

Agi írta...

Szep helyeken jartatok !

(ti jutottatok eszembe, esetleg as urad nevezhetne, siman eselyes az elso helyre: http://lifetilt.blog.hu/2012/06/03/lifetilt_awards_2012)

Agi írta...

nem, nem csajos. Én specko nem csipem a csávót, mert elég alpári a stilusa, viszont eredményes az edzése és a fogyókúrája is a képek szerint...

verbena írta...

Ahh, köszi, azóta megnézte Buddy, és azt mondta, h neki túl arrogáns és közönséges a stílusa a fickónak.. :D
Szóval ahogy kivettem, köszöni, de inkább kihagyja, nem szeretne nála semmire pályázni :)))