2011. március 3., csütörtök

rohanó idő :)

Ez az időszak a szülinap dömping nálunk, és ahogy lenni szokott, elmerengtünk, hogy mi volt ilyenkor 8-10-16 éve... "Gondoltad volna.." "Hihetetlen, hogy... " "Hiszen még csak..." és sorolhatnám.. nagyon durva arra rádöbbenni, hogy mennyire kevés fotónk van abból az időből, amikor még csak álom volt a digi-gép. (vagy még az sem, hiszen azt sem tudtuk mi is az.. :)))
A fénykép előhívás olyan extra volt a mi kis büdzsénkben, amit csak spéci alkalmakkor engedhettünk meg magunknak.. ma meg 25 DVD (!!) van tele, 7 év fotójával-videójával, olyan 80-100 gigabájtnyi adat, fogalmam sincs mennyi kép..
Vannak bestof-ok persze - az adott év kedvenc fotói, sőt a snapfish kedvező akcióinak köszönhetően, ki is van jópár nyomtatva, de tök jó újra és újra átnézni azokat a fotókat, amik az elmúlt szülinapokon készültek pl. , és rettentően sajnálom, hogy mondjuk Tomi kisbaba korából alig, 3-4 havonta vannak csak fotók (szigorúan 27-36 kockányi, amiknek az egy harmada homályos, vagy bemozdul a gyerek).
Persze lehet, hogy ez is túlzás, mi ui. -állítólag- sok fotót csinálunk, de hiszem azt, hogy majd 80 évesen micsoda öröm lesz újra és újra megnézni a képeket, és feleleveníteni ezeket az éveket.

Pl ezt 2004-ből:

Vagy ezzel a 2011-et:

Nincsenek megjegyzések: