2011. február 24., csütörtök

vegyes

A kórság igen ragaszkodó volt: az elmúlt napok át nem aludt éjszakákról (Buddy és én), hűtőfürdőkről (Tomi -többször), kruppos roham kezeléséről (Marci), lázcsillapításról (Marci, Beni, Tomi), masszív köhögés és orrdugulásokról , orrszívásról és hasonló izgi dolgokról szólt.
"Természetesen" addig senkinek semmi nem jött elő, amíg be nem futottak Buddy tesójáék.. aznap este Tomi újra 39.8-at produkált.. de szerencsére 3 napja láztalanok a gyerekek. Végülis most van egy hét szünetük, mikor legyenek betegek.. ?

A rokonlátogatás igen jól sikerült: a mi fiaink és az ő fiaik egy korban vannak, tök jól eljátszottak. Mi is kellemesen elbeszélgettük az időt, teljesen okés volt az egész.

Megtartottuk Marci 8. szülinapját: és miután sikerült velük megértetni, h nem fogunk házibulit rendezni (az itteni szokások az én értékítéletemnek nem felelnek meg, és nem akarok azért vagyonokat fizetni, mert egy tucat kiskölök szétszedte a bérlakásunkat.. másutt -játszóház- megrendezett partira meg nem szeretnék költeni. ) extrán jó volt, h nagyobb buli kerekedett, mint amekkorára számított.. unokatesók, mi... ki is töltöttük a nappalit. :D


Másnap a héliumos lufijával szórakoztunk, és mindenféle vicces dolog kerekedett belőle, Buddyé lett a legvállalhatóbb, meg is mutattuk mindenkinek, így ide is kiteszem. :)




Ma pedig Tomi fiúnk lépett egyet a felnőtt élet felé..: fejébe vette, h szeretne egy kisegítő munkát, mert egy bizonyos Gibsont nagyon szeretne, és arra gyűjtene.. mindannyian azt hittük, h sokáig kell kilincselni, de tulajdonképpen ma már le is dolgozott 3 órát.. :O :)
Elindult reggel, jó pár helyen kiröhögték, meg felvették a waiting-list-re kb. 500.-nak, majd a helyi toyota szalonban a főnök azt mondta, h kéne neki takarító.. a egy takarítógéppel show-roomot takarított, amíg le nem merült az akksija, majd utána kocsikat mosott.
Holnap 9-re megy megint, és valószínűleg hétvégenként kb. 6-8 órát kell majd dolgoznia.
Örül neki, mi meg neki-vele. :D

Nincsenek megjegyzések: