2009. december 8., kedd

zajlik...

.. az Élet azé' ..

Marci behányt a nappali közepébe ma reggel, és fogalmunk sincs, hogy mitől.. azóta egyszer hányt csak, kicsit hőemelkedett estére, de ma köztünk alszik, ez is biztosan gyógyítja a kis Drágát.
És persze megy a halk reménykedés, hogy csak ennyi és nem tovább, mert ekkora családban a leggyűlöletesebb a hányós-hasmenős izé..

Vasárnappal Beni belépett az Igazi Nagy Fiúk közé: az történt, hogy elmehetett a nővéreivel az uszodába. Annyi volt a feltétel, hogy ha teljesen elhagyja a pelust (merthogy kakilni csakis abba volt hajlandó), na majd akkor mehet az usziba ő is. Ez ugyan egy jó hónapja be is következett, így mostanra magabiztosan jön-megy a WC-re, szóval halleluja. :)

Tomi hétfőn sikeresen üdvözölte és kezet is rázott Mary McAleese, ír köztársasági elnökkel. :))

Az idei karácsonyi vacsorát már nem akartuk a 4 személyes asztalunknál eltölteni, (és a kanapé lecseréléséből okulva, nem mertünk igényt benyújtani a tulaj felé, hogy lecserélje, félve attól, hogy valami borzalmat kapunk megent) na szóval, a legpraktikusabb és olcsóbb megoldás mellett döntöttünk: vettünk 2 darab normál méretű, ikás natúr fenyő asztalt, Buddy trükkösen összeszerelte, így lett egy 150*125-ös, 8 ember által körbe ülhető aszalunk. A székek itteniek..

6 megjegyzés:

Napocska írta...

Marcinak jobbulást és kívánom senki ne kapja el. Asztalotok szuper jó. Gratulálok Beni nagyfiúnak az uszodázáshoz.

verbena írta...

Köszi mindent Napocska. :)
(Szerencsére senki nem kapta el, és Marci is jobban van már.)

Ann írta...

Gratula Beninek! :)
Jó lett az asztal!

verbena írta...

Köszi neked is, Ann. :)

Szunyo írta...

Gyors jobbulást!
Sajnos nálunk is hetente más-másnak van valami nyűge, leginkább láz esténként, nappal meg semmi. Ilyenkor örülök, hogy csak 3-an vannak. :P

verbena írta...

Szerencsére nem lett komoly baj, senki nem kapta el.
Jaj, de rossz is az, mikor egymást váltva betegek a gyerekek.. Jobbulás nektek!