2009. augusztus 19., szerda

a Toyi

Buddy nagyjából leírta a kocsi sztoriját, én meg akkor teszek ide képet a Toyotáról.
Kis csúnyácska, meg öregecske, és még angol is, és azt sem tudjuk, hogy mit is tegyünk vele, mert íresíteni tuti nem fogjuk (nem éri meg).. de majd-majd-majd.. toljuk az ezzel kapcsolatos agyalgást.

Belülről:



És a calais-i kikötőben:

7 megjegyzés:

Ann írta...

Nekem tetszik ám :) meg a mosolygós nép is benne (Nem tudom megszokni, hogy Beni már NAGY - jobban illik Marcihoz, mint egy babához)
Az gyakorlatilag mit tesz, hogy angol? Biztosítás meg ilyenek...hogy?? jaj, nem lehet egyszerű!

malyvacsiga írta...

Bakk, hát a Previa az egyik kedvencem! Egy álom! Sokkal inkábbvágynék egy ilyenre, mint egy Chryslerre... És nekem a bordó is bejön!

malyvacsiga írta...

Apropó, egy ekkora tetőcsomagtartó nektek elég volt?
Mert majd nekünk is kelleni fog, de valahogy eleve a legnagyobban gondolkoztam... Viszont az nagyon drága.

verbena írta...

Ann, annyit tesz, hogy külföldi papíros. Regisztráltatni kell(ene), ahogy odahaza is.. és az kb. a kocsi tényleges vételárát jelenti, itt is, otthon is.

Mcs, nekem fura, hogy a motor a fenekünk alatt van, gondolom a töréstesztje sem a legjobb, bár ez az ami rohadtul nem számított a megvételekor :))))
A színe nekünk is tetszik, de ez sajna már megkopóban, na.. 15 éves.
Hülye kényelmes állat vagyok, és hiányzott arra a kis időre is a légkondi, de vezetni nem volt rossz, könnyű kormányozni nagyon.

Tetőbox: literekben beszélek, jó? ez 320 literes, ennél nagyobbat csak a 390 literest láttuk. Ebbe odafelé a 8unk 2 és fél heti ruhája-törcsije-miegyebe, plusz 2 zacskó ajándék ruhanemű volt. Visszafele uez, csak az ajándék kicserélődött 20 db könyvre, és egy felfújhatós 2 személye matracra. (amit oda is vittünk, de a Voyiban hátul volt)

malyvacsiga írta...

A Thule-nak van úgy 160-170-ért 650 literese... Atlantis 900. Na ezért nem vettünk még...

erma írta...

Egy busznyi BOLDOGSÁG!

verbena írta...

Mcs, ja persze, a Thule. :P Ez full gagyi, auchan-box, 16 ezerért vettük tavaly. És bár a 3. autón van rajt' (Gizike, Voyager, és most a Previán), közel 15000 km-t tettünk meg vele, kutya baja.

Erma, :DD ahogy mondod. :P