2020. május 29., péntek

áció..káció...Vakáció

Ma véget ért az idei tanév.
Tegnap Marcinak volt az online TY ballagás, jövőre kezdi a Senior Cycle-t. 
Ma pedig Beni a reggeli töri tesztjével befejezte a második osztályt. Jövőre harmadik, Junior Cert év.. meglátjuk, hogy mi lesz, hogy lesz.. 
A lényeg, hogy akkor mától egész nap itthon lehetnek ..hahahha.. amúgy még nem találkoztak a barátaikkal, csak saját családtaggal mennek el futni/bringázni/sétálni a srácok. 
Kari még mindig nem tudja a diploma vizsga eredményeit, de hamarosan... 

Jelentem nyár van! 
A legjobbkor vagyok szabin, olyan hőség van, hogy a lakásba menekülünk be lehűlni. Ma ugyan feltámadt a szél, így kevésbé érzi az ember a meleget, de ez nem panasz, ez is tök jó. 
Minden nap kint eszünk: hotdogozunk, hamburgerezünk, vettem fagyasztott meggyet és hideg gyümölcs levest is ettünk.. nyaralás fíling a javából. Este pedig van annyira jó idő, hogy akár éjfélig kint beszélgethetünk. 
Még jövő hét közepéig marad a jó idő, utána jön a lehűlés, remélem azért nem annyira fog lehűlni. 






Este 11-kor


Tegnap sikerült eljutnunk az építőanyagoshoz, és vettünk 2 osb lapot, amivel le akartuk fedni a teraszt, csak a lockdown alatt a házhoz szállítás extrém drága volt, így megvártuk, míg kinyitnak, hogy a priusra feltéve, hazaguruljunk vele. 
Nem lett szebb, de most már megint használható lesz pár évig..a régi deszkák elrohadtak itt-ott.



A minap a parkba mentünk megint sétálni, lassan kinyílik az összes rododendron.. egyre többen vannak, csak jó az idő, és azért egyre többen sz@rnak az 5 km-es limitre és átjönnek a szomszéd városból (Kari mivel minden nap ott fut,  már tudja, hogy melyik mókus melyik fán él..) 






És persze van Lars fotó is.. az okos pacsizós, és a lánynak öltöztetett kis cukika..



A bónusz pedig a múlt péntek esti szivárvány a hátsó kertben.. 


3 megjegyzés:

Lazac írta...

A sátorban nem aludt senki? :D
Tök jól nyomjátok, annyira élvezetesnek tűnik minden, mintha valóban nyaralnátok valahol. ♥♥

Verus írta...

Nem. 😜 Leírtam a maiban, hogy miért.. pedig Beni nagyon akart ott aludni.
Köszi..azért el-elkapott a hétvégén, hogy a picsába nem mehetünk le pl az Inchre, ahol akkora távolságot tarthatsz, amekkorát akarsz.. ehelyett itthon ülünk és megfőttünk a melegben.. na mindegy.. ezek persze csak pillanatok és igyekszünk nem keserédesre keverni a “koktélunkat.”

Lazac írta...

Verus, igen, ezt én sem értem, itt már mindenfelé lehet menni, még külföldre is, a horvátokhoz meg az olaszokhoz....mondjuk most még nem vágyom rá, de akkor is érthetetlen, hogy ott az országon belül, miért nem?