2020. március 17., kedd

Rendhagyó Szent Patrick nap ☘️

Vasárnap éjfél óta bezártak a pub-ok. Közfelháborodást váltott ki egy szombat esti Temple Bar-ban készült videó, ahol 100-nál mindenképp több angol tartott kanbulit.. Az utcákon is jó sokan voltak, úgyhogy a kormány 2 hétre bezáratta a kocsmákat. Martin, Eoin apukája, kocsmáros egy 500 fős faluban, nem örült ennek, szerintem az éves nyári BBQ party-n gyűlik össze 100 vagy annál több ember a kocsmájában. De szabálykövető, bezárt, bízzunk benne, hogy ez nem sínyli meg a vállalkozását. 

Közben Jancsinak sem kell menni dolgoznia egy darabig, mert ugyan a take-away nyitva van, de alig van vendég, nem kell a gyerek. 
Mi csak kutyát sétáltatni járunk el a parkba, elkerülve az embereket, mert a park tele volt amúgy. 
A Március 15.-ét is megünnepeltük, Marci és Beni csináltak egy kis prezentációt, ügyesek voltak nagyon. Mi meg este koccintottunk magyar gin-nel.
A Szent Patrick napot pedig egy laza ír reggelivel indítottuk, most nem tükörtojást csináltam, mint általában, hanem ír rántottát, kevesebb tojást igényel, (madár influenza is van, alig lehet tojást kapni..) Este meg legurítottunk egy Guinness-t. 
Holnap munka, a srácoknak meg “suli” .. 






2 megjegyzés:

Lazac írta...

Milyen kis cuki Beni ezen a képen.:):) Boldog St Patrick napot!
Vigyázzatok magatokra. :) :*

Verus írta...

Ugye? Azért tettem ide, hogy vidámítsam a blogbejegyzést. ☺️
Köszi, Te is, Ti is! 😘💝