2019. október 18., péntek

Hírek

Tegnap este megvolt a Show az iskolában...mit mondjak, fantasztikus volt. Fogalmam nem volt, hogy ilyen profin énekel Beni, és ilyen jó hangja van. Itthon visszafogottabban nyomja :)...és a színészi tehetsége is megvillant sokszor. Nagyon fura érzés ülni egy nagy csarnokban, többszáz emberrel együtt, és egy olyan show-t nézni, ahol a gyereked a főszereplő...
El vagyunk kényeztetve, nincs mese.

Mindezt úgy, hogy Beni tegnap reggel kétségbeesve közölte mutogatta, hogy nincs hangja...torokgyulladás., nyilván széthajtotta a próbákon a hangját. Teljesen szét volt esve, pedig ugyebár két show-t is le kellett nyomniuk, egyet délelőtt 11-kor, egyet pedig este. Csináltunk neki citromos-gyömbéres teát fenyőmézzel...ment a strepsils, és délután még sós oldattal is inhaláltattuk azzal a géppel szegényt...de hősiesen megcsinálta. Az előadás végére viszont megint elment a hangja, úgyhogy ma szigorúan fekvés, pihenés, és beszédnélküliség van estig. Remélem a ma esti második és egyben utolsó előadást is végig tudja majd csinálni. Óriási sikere volt egyébként, alig tudtunk kijönni a végén az előadóteremből, mert folyamatosan fogadnunk kellett a gratulációkat :):):)

Majd V. biztosan tesz fel képeket meg videókat is, de előbb legyünk túl a ma estién. Ha ugyanaz lesz, mint tegnap, akkor este 11 körül érünk haza, viszont nekünk holnap reggel hétkor indul a gépünk Málibúúúra   Malagára, szóval sokat nem fogunk aludni valószínűleg.

Másik hatalmas hír, hogy Marci elnyert egy pályázat-félét....a lényeg, hogy kiválasztanak egy-egy gyerkőcöt az ír iskolákból (országosan 80-at asszem), és egy 10 napos Sanghaj-i kirándulásra viszik őket. Áprilisban. A szállás, az étkezés, a programok...ezek mind alapítványból mennek, nekünk "csak" a repülőjegyet, a biztosítást és a vízumot kell kifizetni, ami nyilván azért nem kevés pénz...de nem kérdés, hogy megéri, ilyen élmény azért nem jön szembe 5 percenként.

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Hát ismét csak azt kell mondanom, hogy qrva büszkék lehettek az összes gyereketekre, de főleg Magatokra ugyebár. ♥
Csuda tehetséges egy család vagytok! ♥

Alan írta...

Köszi Lazac :):):)